NRK Meny
Normal

Jagr: - Det blir tøft mot Norge

De tsjekkiske stjernespillerne i ishockey-VM tar ikke lett på oppgaven mot Norge tirsdag.

 Jaromir Jagr
Foto: Harry How / AFP

Legenden Jaromir Jagr som blant annet har 1273 poeng å se tilbake på fra sine 18 sesonger i NHL, venter seg en spennende kamp mot Norge.

Jagr

Jaromir Jagr i møte med NRK

Foto: NRK

– De spilte bra i OL og størrelsen på isen er til Norges fordel, sier en av verdens beste ishockeyspillere gjennom tidene, Jaromir Jagr, til NRK.

Har Norge noen sjanse mot Tsjekkia? Diskuter nederst i saken!

–Stor og sterk

Nå spiller han i i KHL og den russiske klubben Avangard Omsk. En av Norges viktigste våpen er russlandproffen Patrick Thoresen, han kjenner Jagr godt og vet hva han kan gjøre mot de norske iskrigerne.

- Det er ikke noen tvil om av vi møter et lag med verdensstjerner, så vi må være skjerpet. Jagr er utrolig stor og sterk. Han er bra til å skjerme puck og å skape seg selv rom ute på isen, så vi må bare prøve å ha han på utsiden for om han kommer for nære vil han enkelt komme seg forbi spillerne våre, sier Thoresen.

Les også: Jagr: – Thoresen er en god spiller

Sportsinteressert? Følg NRK Sport på Facebook!

NHL-forwarden Jacub Voracek som til daglig spiller i Columbus Blue Jackets, tror også at det blir tøft å spille mot Thoresen og Norge.

- Han er en bra spiller og det kommer til å bli tøft å spille mot han, men vi er her for å spille tøft i alle kamper, sier Voracek.

Kampen Norge-Tsjekkia ser dere direkte på NRK2/NRKsport.no fra 1610.

Siste nytt

 • Norge opnar mot Sverige

  Norge innleder OL-turneringen i ishockey for menn mot sterke Sverige 15. februar. Vel et døgn senere droppes pucken til oppgjøret mot Finland. Så venter en hviledag før gruppespillet avsluttes mot Tyskland.

  Utslagskampene spilles 20. februar, kvartfinalene 21. februar, semifinalene 23. februar og finalen 25. februar.

 • Dansk VM-kvalik avlyst

  Danmark har avlyst fredagens VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Sverige på grunn av konflikten med spelarane. Det stadfestar det danske fotballforbundet.

 • Danske fotballjenter møtte ikkje

  Spelarane på Damarks kvinnelandslag i fotball møtte heller ikkje i dag på trening, melder Danmarks Radio. Dei nektar å spele før ein økonomisk avtale er på plass.

  Dermed ser det ut til at Damark må trekkje seg VM-kvalifiseringskampar mot Sverige og Kroatia fredag og tysdag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal