NRK Meny

Jagr: - Det blir tøft mot Norge

De tsjekkiske stjernespillerne i ishockey-VM tar ikke lett på oppgaven mot Norge tirsdag.

 Jaromir Jagr
Foto: Harry How / AFP

Artikkelen er flere år gammel.

Legenden Jaromir Jagr som blant annet har 1273 poeng å se tilbake på fra sine 18 sesonger i NHL, venter seg en spennende kamp mot Norge.

Jagr

Jaromir Jagr i møte med NRK

Foto: NRK

– De spilte bra i OL og størrelsen på isen er til Norges fordel, sier en av verdens beste ishockeyspillere gjennom tidene, Jaromir Jagr, til NRK.

Har Norge noen sjanse mot Tsjekkia? Diskuter nederst i saken!

–Stor og sterk

Nå spiller han i i KHL og den russiske klubben Avangard Omsk. En av Norges viktigste våpen er russlandproffen Patrick Thoresen, han kjenner Jagr godt og vet hva han kan gjøre mot de norske iskrigerne.

- Det er ikke noen tvil om av vi møter et lag med verdensstjerner, så vi må være skjerpet. Jagr er utrolig stor og sterk. Han er bra til å skjerme puck og å skape seg selv rom ute på isen, så vi må bare prøve å ha han på utsiden for om han kommer for nære vil han enkelt komme seg forbi spillerne våre, sier Thoresen.

Les også: Jagr: – Thoresen er en god spiller

Sportsinteressert? Følg NRK Sport på Facebook!

NHL-forwarden Jacub Voracek som til daglig spiller i Columbus Blue Jackets, tror også at det blir tøft å spille mot Thoresen og Norge.

- Han er en bra spiller og det kommer til å bli tøft å spille mot han, men vi er her for å spille tøft i alle kamper, sier Voracek.

Kampen Norge-Tsjekkia ser dere direkte på NRK2/NRKsport.no fra 1610.

Siste nytt

  • Cavendish sykler Tour de France

    Mark Cavendish har slitt med sykdom denne sesongen, men stiller på startstreken i årets utgave av Tour de France. Det bekrefter laget på Twitter. Edvald Boasson Hagen er også tatt ut, men blir ikke lagets prioriterte spurter når Cavendish deltar.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Strømsgodset - Molde
Eliteserien: Strømsgodset - Molde