Ja, vi elsker dette OL!

Seertallene under OL har vært rekordhøye. Fortell om øyeblikkene som har gjort størst inntrykk på deg.

Dronning Sonja og Kong Harald

HMS kong Harald og dronning Sonja under medaljeseremonien der Northug og Pettersen fikk gull i lagsprint.

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Aldri før har så mange nordmenn sett OL på TV.

Forrige uke var NRKs sterkeste siden årtusenskiftet med tanke på markedsandel, der et snitt på 64 prosent av TV-seerne valgte å se på NRKs sendinger.

Kommenter: Bli medlem av NRKs OL-gruppe på Facebook!

- Vi må helt tilbake til 1992 for å finne så gode tall. Det er tydelig at OL trekker seere som aldri før, sier medieforsker Kristian Tolonen til NRK.no.

Men føler nordmenn de får valuta for pengene ved å sitte oppe til langt på natt for å få med seg alt som kan gi norsk jubel i Canada?

Har vinter-OL blitt morsommere enn hva det var før?

Les: Skyhøye seertall for NRK

– Med den omtalen som herr Northug har fått de siste dagene, skal det bli veldig interessant å se på stafetten. Det kan slå alle veier. Det skal holde hardt å runde to millioner, men sannsynligheten for at det kan skje nå er i alle fall større enn den var før OL, har Tolonen uttalt til Aftenposten.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Svendsen og Bjørndalen populære

Emil Hegle Svendsen jubler for OL-gull

Emil Hegle Svendsens OL-triumf ble sett av mange. Svært mange.

Foto: Michael Dalder / Scanpix/Reuters

Petter Northugs overbevisende spurtseier i lagkonkurransen i sprint ble den tredje OL-sendingen med over 1,7 millioner seere.

Desidert mest sett var torsdagens skiskyting 20 km, som ble fulgt av hele 1.752 000 seere. 1.704 000 seere fikk med seg kvinnenes 15 km dobbeljaktstart, og føyde seg dermed inn på henholdsvis 21.- og 26. plass over de mest sette TV-programmene i nyere TV-tid.

På NRKs nettsider er det også rekordhøy trafikk. Søndag var det nesten ti millioner klikk på NRK.no.

Hva synes du om OL i Vancouver? Del dine beste OL-øyeblikk og si din mening!

Siste nytt

 • Spurs mistet poeng etter VAR-drama

  Tottenham ledet 1-0 etter sjansesløseri hjemme mot Newcastle søndag, men etter en omdiskutert straffe på overtid, forsvant seieren. Nok en gang var det den kontroversielle handsregelen som ble avgjørende, og Callum Wilson var sikker fra straffemerket.

  Wilson
  Foto: ANDREW BOYERS / Reuters
 • Wold med målgivende og seier

  Ingrid Moe Wold og Maren Mjelde markerte seg da Everton og Chelsea barket sammen i FA-cupen. Wold og Everton tok seg videre med 2-1. Chelsea tok ledelsen, men Wold var nest sist på ballen da Everton utlignet. Guro Reiten ble kastet innpå for Chelsea med et kvarter igjen, men klarte ikke berge ekstraomganger til tross for flere gode involveringer i Chelseas sluttspurt.

  Moe Wold, Mjelde
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Berge og Sheffield United på bunn

  Der Leeds og Patrick Bamford har fått en drømmestart på Premier League, ligger Sander Berge og Sheffield United nå sist på tabellen med null poeng og null scorede mål. Søndag ble Bamford matchvinner på Bramall Lane to minutter før full tid. Med 1-0-seieren står Leeds med seks poeng etter tre kamper.

  Sheffield United
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal