Iversen røk ut i prologen

Emil Iversen havnet i kjempetrøbbel da han kom inn til en svak tid på sprintprologen. Tiden hans holdt ikke, og han blir ikke med til kvartfinalene.

Da nederlaget var et faktum, gikk Iversen rett forbi mediene i pressesonen. Trønderen så tydelig frustrert ut og avviste alle forsøk på å få ham i tale. Iversen ble slått med over ti sekunder av prologvinner Aleksandr Terentev

Johannes Høsflot Klæbo og Eirik Valnes klarte seg bra, men det ble ingen førsteplass på dem.

Klæbo ligger an til å bli nummer tre, mens Valnes er like bak som nummer fire.

Pål Golberg ble nummer seks, mens Håvard Solås Taugbøl tok seg enkelt videre med 22.-plass. Verdenscupdebutanten Aron Åkre Rysstad sikret seg også plass i utslagsrundene som nummer 29 i prologen.

Verdenscupen i Langrenn, Ruka
Foto: Torstein Bøe / NTB

Siste nytt

 • Eikeri videre i Australia

  Ulrikke Eikeri er videre til den 3. runden av Australian Open. Det er hennes beste prestasjon i Grand Slam-sammenheng noensinne.

  Sammen med double-partner Aliona Bolsova slo hun Lucie Hradecka og Marie Bouzkova 7–6, 6–3 natt til lørdag.

  Nå ligger Eikeri an til å plassere seg blant verdens 50. beste spillere i double etter turneringen.

  Neste motstander for duoen er Beatriz Haddad Maia og Anna Danilina.

  Cleveland Championships - Day 6
  Foto: Lauren Bacho / AFP
 • Zuccarello med to assists

  Mats Zuccarello noterte seg for to assists da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 5–1 natt til lørdag.

  Wild fikk en drømmestart og ledet 2–0 etter fire minutter i første periode. «Zucca» var involvert i den andre scoringen.

  Han sto også bak 3–0 som var stillingen etter den første perioden. Det endte 5–1 etter to scoringer av Wild i andre periode og et trøstemål for Blackhawks i tredje periode.

  Wild Blackhawks Hockey
  Foto: Nam Y. Huh / AP
 • Killi på 7.-plass

  Johanne Killi (24) fikk det ikke til å klaffe i big air i X Games i Aspen. Hun ble nummer sju i konkurransen som Tess Ledeux vant overlegent.

  Den franske 20-åringen Ledeux fikk tilskuerne til å måpe da hun som første kvinne landet en double cork 1620 i X Games. Trikset ga henne 49 av 50 mulige poeng, og med 45 poeng for sitt nest beste forsøk endte hun med den solide vinnersummen 94.

  Sølvet gikk til Megan Oldham fra Canada, som leverte to solide forsøk og fikk 89 poeng. X Games-debutanten Olivia Asselin (17), også hun canadier, tok bronse med 72 poeng.

  X-Games Hafjell, Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal