Iversen går ikke lagsprinten

Emil Iversen var på lag med Johannes Høsflot Klæbo under lagsprinten i Seefeld for to år siden, og sammen tok de gull.

Men etter lørdagens 30 kilometer med skibyttet forteller Iversen at han ikke skal gå søndagens lagsprint.

– Jeg får ikke gå den lagsprinten, dessverre. Det kommer vel en pressemelding, men det blir ikke flere skirenn på meg i helga. Jeg håper jeg kan gå noen neste helg, eller høre om jeg er aktuell for 15 skate, men jeg tror ikke Myhr Nossum (trener) er så gira, sa Iversen etter 30 kilometeren.

Hvem som stiller for det norske laget blir annonsert senere i dag, men trønderens navn vil ikke være der.

– Jeg skal ikke si hvem som skal gå, men da laget ble tatt ut før i dag, så ble det vanskelig å kvalifisere meg. Jeg tror laget blir veldig bra og jeg er ikke noe bitter over det, avsluttet Iversen.

Senere ble det offentliggjort at det er Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes som får sjansen på mennenes lagsprint, mens Maiken Caspersen Falla og Tiril Udnes Weng utgjør kvinnelaget.

VM på ski 2021 i Oberstdorf
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Knallsterk avslutning av Hovland

  Viktor Hovlands fire birdier på siste dag i Charlotte sikret ham den andre tredjeplassen på rad i PGA-touren.

  23-åringen fra Norge dro til med birdier på hull 4, 7, 14 og 15 i North Carolina. Det ga totalt 67 slag og fire under par på den siste dagen.

  Etter fire dagers spill ble fasiten totalt åtte slag under par totalt, og igjen var det en sistedag det luktet svidd av for Hovland. Han klatret tre plasser på avslutningsdagen.

  Hovland delte 3.-plassen med Keith Mitchell.

  Wells Fargo Golf
  Foto: Jacob Kupferman / AP
 • Neymar-mål holder liv i tittelhåp

  Neymars straffescoring like før pause sørget for 1-1 og ett viktig poeng for Pars Saint-Germain borte mot Rennes.

  PSG er tre poeng bak serieleder Lille med to serierunder igjen. De kan fortsatt bli seriemestere, men er avhengige av at Lille snubler.

  APTOPIX France Soccer League One
  Foto: David Vincent / AP
 • Selvkritisk etter 10,77

  Den nye sprintstjernen Sha'Carri Richardson vant 100-meteren i USATF Golden Games i Walnut, California på 10,77 etter å ha løpt på 10,74 i forsøket.

  Likevel var 21-åringen selvkritisk etter finalen, som gikk i en motvind på -1,2 meter i sekundet. Starten ble også avbrutt flere ganger.

  – Jeg hadde definitivt ventet en annen tid og en annen gjennomføring, sa hun umiddelbart etter løpet.

  Richardson har årsbeste i verden på 10,72, som gjør henne til den sjette raskeste gjennom tidene. Med to løp under 10,8 på én kveld i California, seiler hun opp som storfavoritt før OL i Tokyo. Og ambisjonene er skyhøye:

  – Hver gang jeg går på banen ønsker jeg å skrive historie. Hver gang jeg går på banen skal være utrolig. Alle får bare holde øynene åpne, sa Richardson.

  Sha'Carri Richardson
  Foto: ANDY LYONS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal