NRK Meny
Normal

Ivanovic møter Williams

Ana Ivanovic slo Nicole Vaidisova og er klar for semifinalen i Wimbledon.

Ana Ivanovic
Foto: ANJA NIEDRINGHAUS / AP

Ivanovic slo Vaidisova, som slo ut Amelie Mauresmo i forrige kamp, 4-6, 6-2, 7-5.

- Det var utrollig å spille på Centre Court. Det er min første kamp der, og det var en kjempefølelse, sa Ivanovic etter kampen.

- Hun (Vaidisova) spilte veldig bra og agressivt, så jeg måtte holde min egen konsentrasjon og agressivitet oppe for å ta henne.

- Jeg var nervøs i starten, men det var mest pga. Centre Court,  det å spille der. Men etterhvert kom jeg over det, og kom meg bedre inn i kampen. Støtten fra publikum hjalp meg veldig i dag.

Nå møter den serbiske sjetteseeden Venus Williams i semifinalen. En kamp Williams er favoritt til å vinne.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street