Israel Open i tennis avlyst

ATP-turneringen i tennis, Israel Open, er avlyst. Dette skulle vært den første høyprofilerte tennisturneringen I israel siden 1996, med en premiepott på 1 million dollar. Men i den utrygge situasjonen i Israel nå, fant ATP-ledelsen det tryggest å avlyse. Turneringen skulle gått i Tel Aviv fra 15. til 21. august. I forrige måned avlyste det europeiske fotballforbundet alle kamper i de europeiske fotballturneringene i landet og flyttet dem til Kypros. Over 1800 palestinere og 64 israelere har mistet livet i kampene de siste ukene.

Siste nytt

 • Uavgjort mellom tabellnaboene

  Everton og Southampton møttes på Goodison Park i kveld, og før det var spilt 30 minutter hadde gjestene en annullert scoring og en straffebom å vise til.

  Kampen endte 1-1 etter scoringer av Danny Ings og Richarlison.

  Everton - Southampton
  Foto: CLIVE BRUNSKILL
 • Poengdeling for King

  Det endte målløst mellom Bournemouth og Tottenham i kveld.

  Joshua King fikk et mål annullert for offside. I tillegg var han uheldig da en ball gikk via hånden hans og i mål. VAR annullerte også den scoringen.

  Joshua King
  Foto: RICHARD HEATHCOTE / Reuters
 • Mesterlig comeback av Hovland

  Ting så mørkt ut for Viktor Hovland da han gikk tre over par på de 10 første hullene av PGA-tourens Workday Charity Open i Ohio.

  Nordmannen avsluttet runden sin fantastisk og gikk de siste åtte hullene seks under par. Dermed endte han på 69 slag, og er foreløpig tre slag bak ledende Adam Hadwin.

  Viktor Hovland
  Foto: Gregory Shamus / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal