NRK Meny

Israel Open i tennis avlyst

ATP-turneringen i tennis, Israel Open, er avlyst. Dette skulle vært den første høyprofilerte tennisturneringen I israel siden 1996, med en premiepott på 1 million dollar. Men i den utrygge situasjonen i Israel nå, fant ATP-ledelsen det tryggest å avlyse. Turneringen skulle gått i Tel Aviv fra 15. til 21. august. I forrige måned avlyste det europeiske fotballforbundet alle kamper i de europeiske fotballturneringene i landet og flyttet dem til Kypros. Over 1800 palestinere og 64 israelere har mistet livet i kampene de siste ukene.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal