NRK Meny

Israel Open i tennis avlyst

ATP-turneringen i tennis, Israel Open, er avlyst. Dette skulle vært den første høyprofilerte tennisturneringen I israel siden 1996, med en premiepott på 1 million dollar. Men i den utrygge situasjonen i Israel nå, fant ATP-ledelsen det tryggest å avlyse. Turneringen skulle gått i Tel Aviv fra 15. til 21. august. I forrige måned avlyste det europeiske fotballforbundet alle kamper i de europeiske fotballturneringene i landet og flyttet dem til Kypros. Over 1800 palestinere og 64 israelere har mistet livet i kampene de siste ukene.

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal