Hopp til innhold

Island snudde til seier på overtid

Finland hadde lenge grepet på Island i torsdagens helnordiske VM-kvalifiseringskamp i fotball. På overtid snudde imidlertid islendingene kampen til 3-2-seier, men scoringen var av den kontroversielle sorten. Ingen av TV-bildene kunne vise at ballen var over mål, men Svein Oddvar Moen godkjente seiersmålet til Island.

FBL-WC-2018-ISL-FIN
Foto: HARALDUR GUDJONSSON / Afp

Siste nytt

 • Infantino skryter av høye TV-tall under Qatar-VM: – Tidenes gruppespill

  Fifa-president Gianni Infantino ser ikke ut til å bry seg om kritikken som har haglet rundt fotball-VM i Qatar når han skryter at hvor bra mesterskapet går.

  – Jeg har sett alle kampene, og for å si det veldig enkelt og tydelig, så har dette vært tidenes gruppespill i et VM noensinne. Så det ser veldig lovende for resten av verdensmesterskap, sa Fifa-presidenten til forbundets nettsted.

  Qatar-VM har vært et kontroversielt mesterskap siden dagen de fikk tildelt verdensmesterskapet i 2010. Av de 22 personene som bestemte at Qatar skulle få VM i 2022, er 16 enten blitt suspendert, siktet eller havnet i fengsel i ettertid.

  Til tross for mye kritikk er Infantinos fokus på hvor mange som har sett på verdensmesterskapet i Qatar.

  – Rekordhøye TV-tall. Vi har hatt over to milliarder seere, noe som virkelig er utrolig. To og en halv million mennesker i Dohas gater og noen hundre tusen hver dag på stadionene, alle heier sammen, støtter lagene deres, fantastisk atmosfære, flotte mål, utrolig spenning og flere overraskelser, sa Fifa-presidenten. (NTB)

  Soccer WCup Analysis The World Turns
  Foto: Abbie Parr / AP
 • Norheim klar for HamKam: – Jeg gleder meg veldig

  John Olav Norheim (27) har blitt enig med HamKam om en kontrakt ut 2025-sesongen. Dermed får han tre nye år i Eliteserien.

  Norheim var en del av Jerv-laget som rykket ned fra Eliteserien denne sesongen. Nå bekrefter HamKam at de har signert 27-åringen.

  – Familien og jeg besøkte klubben og byen hvor jeg hadde en veldig fin og inspirerende prat med trener Jacob Michelsen. HamKam er en tradisjonsrik klubb og jeg gleder meg veldig til å spille for klubben, sier Norheim til klubbens nettsted.

  Norheim har de fire siste sesongene spilt for Jerv, hvor han har notert seg med elleve mål på 83 kamper for Grimstad-klubben.

  HamKam endte på 13.-plass i Eliteserien denne sesongen med 31 poeng. De rykket opp fra 1. divisjon sesongen før.

  (©NTB)

  Norheim
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Kilde står over Val d'Isère

  Aleksander Aamodt Kilde kjører ikke teknikk-rennene i franske Val d'Isère. Neste renn for ham blir i italienske Val Gardena i neste uke.

  Disse stiller for Norge i Val d'Isère:

  Storslalåm, lørdag: Henrik Kristoffersen (Rælingen), Lucas Braathen (Bærum), Atle Lie McGrath (Bærum), Rasmus Windingstad (Bærum), Fabian Wilkens Solheim (Heming), Leif Kristian Nestvold Haugen (Lommedalen), Alexander Steen Olsen (Kjelsås) og Timon Haugan (Oppdal).

  Slalåm søndag: Kristoffersen, Braathen, McGrath, Olsen, Haugan og Sebastian Johann Foss Solevåg (Spjelkavik).

  APTOPIX WCup Mens Super-G Skiing
  Foto: Robert F. Bukaty / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste