NRK Meny

Ishockey, NM 2014

 • Vålerenga og Stavanger i NM-finalen

  Vålerenga og Stavanger Oilers er klare for NM-finalen i ishockey. Vålerenga slo Storhamar 2-1 i en tett og jevn kamp på Jordal i den sjuende semifinalekampen onsdag. Oilers vant 6-2 mot Lillehammer.

 • Lillehammer utlignet mot Stavanger

  Det står 2-2 i kamper mellom Lillehammer og Stavanger i NM-semifinalen. Torsdag vant Lillehammer 3-2 etter forlengning på hjemmebane. Neste kamp spilles lørdag.

 • Livingston ferdig i LIK

  Trener David Livingston og Lørenskog er enige om å avslutte samarbeidet, melder klubben i en pressemelding. TV 2 meldte tidligere tirsdag at treneren har fått sparken i klubben. Lørenskog tapte kvartfinalen i sluttspillet mot Lillehammer.

Siste nytt

 • Uendret på kvinnenes FIFA-ranking

  Norge avslutter året på 14.-plass på FIFA-rankingen i fotball for kvinner. Det er uendret fra september. Norge deler plasseringen med Sør-Korea. Verdensmester USA topper rankingen foran Tyskland og England.

  Sjögren
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Hvas med norsk rekord

  17 år gamle Tomoe Zenimoto Hvas svømte inn til tredje beste tid i forsøkene på 200 meter medley fredag. Han satte norsk rekord med tiden 1.54,08 - halvannet sekund bedre enn hans forrige rekord på 1.55.52.

   Tomoe Zenimoto Hvas
  Foto: SVT
 • Østerbø vant i Kina

  Øystein Kvaal Østerbø løp fredag inn til seier på mellomdistansen under siste runde av parkverdenstouren i orientering i Kina. Etter 5.-plass på onsdagens sprint, ble det fredag fulltreff for Østerbø. Han løp inn til seier et halvminutt foran Frederic Tranchand.

  østerbø
  Foto: SÖREN ANDERSSON / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming
VM håndball kvinner: Oppvarming til semifinale
VM håndball kvinner: Semifinale Nederland - Norge