Ishockey, CHL 19-20

Oppsummert

 • Mesterligaen i ishockey, sesongen 2019-20.
 • Frisk nær poeng i CHL

  Frisk Asker kjempet godt hjemme mot Tappara og var et kvarter unna sitt første poeng i Champions Hockey League. Men kampen endte 3–1 i finsk favør.

  Den avgjørende scoringen kom tidlig i tredje periode da Charles Bertrand gjorde 2–1 etter flott forarbeid av Patrik Virta. Inntil det hadde Frisk vært fullt med i kampen, som var jevnspilt. Sju minutter før slutt ble kampen ble langt på vei punktert av Virta.

  Frisk Asker har hatt en fenomenal start på den hjemlige ishockeysesongen, men i mesterligaen har det vært tøft. Foran Tappara-kampen hadde laget tapt fire ganger mot Klagenfurt (0–4 og 0–3) og Biel (2–3 og 1–2). (NTB)

 • Tap for Frisk Asker i meisterligaen

  Frisk Asker gjekk på sitt fjerde strake tap i meisterligaen i ishockey. Laget tapte heile 4–0 for austerrikske Klagenfurt. Dei regjerande norske meistrane fekk mange mogelegheiter til å spele i overtal, men klarte aldri å få pucken i mål. Laget har att å spele to kampar.

  Frisk Asker
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Frisk Asker åpner på bortebane

  Frisk Asker åpner mesterligaen i ishockey med bortekamper mot sveitsiske Biel og østerrikske Klagenfurt. Det ble klart da kampoppsettet ble kunngjort mandag. Norgesmesterne er også i gruppe med finske Tappara. Første kamp spilles 29. august.

  NM-sluttspillet ishockey, menn: Frisk Asker - Storhamar 3-2 (4-2 i kamper).
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Siste nytt

 • – Haaland i Dortmund-troppen

  Ifølgje Dortmund-trenar Lucien Favre er det ikkje umogeleg at Erling Braut Haaland kan få sin Bundesliga-debut laurdag. Han er med i troppen som reiser til Augsburg, melder ruhr24.de.

  – Vi får sjå, men det er mogeleg, seier Favre. Han stadfester at Haaland har trena normalt denne veka, og «er klar for andre halvdel av sesongen».

  – Erling er ein spelartype vi ikkje hadde før, sa Favre på pressekonferansen. Han håpar på ny drivkraft i laget med nykomlingane Haaland (19) og Giovanni Reyna (17) i kampen for å hente inn tabell-leiande Leipzig.

  Erling Braut Haaland og Lucien Favre
  Foto: Friso Gentsch / NTB scanpix
 • Neppe klar til Liverpool-kampen

  Manager Ole Gunnar Solskjær trur ikkje at Marcus Rashford blir klar til kampen mot Liverpool på Anfield søndag.

  – Eg trur ikkje han blir klar. Men vi skal gi han tid heilt inn til kampen, og har trass alt 48 timar igjen, sa Solskjær på pressekonferansen i dag.

  Rashford er Uniteds toppscorar med 19 mål i alle turneringar denne sesongen.

  Marcus Rashford
  Foto: Jon Super / AP
 • Skuffende innsats i hoppbakken

  De norske kvinnene klarte ikke å hevde seg helt i toppen i dagens renn i Zao i Japan. Maren Lundby ble best av de norske på 5. plass, men var hele 30,7 poeng bak vinneren Eva Pinkelnig. Anna Odine Strøm ble nummer 9, mens Silje Opseth endte på 19. plass.

  Maren Lundby, her under verdenscuprennet i Klingenthal, skuffet i Zao i Japan.
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal