Ishockey, CHL 16–17

 • Frölunda forsvarte tittelen

  Frölunda med norske Mats Rosseli Olsen vann ishockeyens meisterliga for andre år på rad med 4-3 etter forlenging mot Sparta Praha. Niclas Lasu scora sigersmålet 1.27 ute i tilleggstida.

  Svenskane låg under både 0-1 og 1-2, men leia 3-2 etter to periodar.

  Frolunda Gothenburg vs Sparta Prague
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Stavanger utslått av mesterligaen

  Norge blir uten lag i cupspillet i mesterligaen i ishockey. Stavanger tapte 4-6 for tsjekkiske Plzen i sin siste gruppespillskamp torsdag.

  Stavanger måtte vinne for å knipe 2.-plassen i gruppen, men det er Plzen som slår følge med Nitra til cupspillet.

 • Mesterligatap for Lørenskog

  Lørenskog tok ledelsen mot TPS Turku, men tapte til slutt 1-4 i Finland i ishockeyens mesterliga. Det melder NTB. Dermed står Oslo-laget fortsatt uten seier i mesterligaen så langt. Søndag ble det tap for Liberec etter at det norske laget sikret spilleforlengelse tre sekunder før slutt.

  Lørenskog
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Lørenskog tapte mesterligathriller

  Lørenskog utlignet tre sekunder før full tid i mesterligaåpningen mot Liberec, men fikk smake egen medisin da tsjekkerne gjorde 4-3 i spilleforlengelsen. Lagene var like langt etter at de spilte 1-1 i alle tre periodene.

  Lørenskog
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Mesterligasmell for Oilers

  Stavanger Oilers gikk på et tungt 0-3-tap hjemme mot tsjekkiske Plzen i ishockeyens mesterliga. Rogalendingene jaktet sin andre strake seier i gruppespillet, men de var ikke i nærheten av å kopiere torsdagens bragd, da slovakiske Nitra ble slått 2-1.

  Oilers
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Siste nytt

 • Elverum med sjokktap mot bunnlag

  Elverum gikk på en skikkelig håndballmine med 29-30-smellen borte mot Nærbø. Søndagens seriekamp bød på hele tre røde kort. – Vi er for dårlige, rett og slett, sa trener Michael Apelgren til Østlendingen.

  Mesterligaen i håndball : Elverum - Orlen Wisla Plock (Polen)(28-30)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Real slo tabelljumboen 1-0

  Real Madrid imponerte ikke i 1-0-seieren over lilleputten Huesca. Bare en tidlig scoring fra Gareth Bale holdt liv i gulldrømmen for giganten fra hovedstaden. Han klemte til med en volley etter åtte minutter, og det holdt så vidt mot tabelljumboen.

  Gareth Bale
  Foto: Alvaro Barrientos / AP
 • Ungarn hjalp Norge

  Norge trenger hjelp fra andre lag for å gå videre i EM, og et av resultatene de trengte var Ungarn-seier mot Tyskland. Det ble en nervepirrende kamp, men Ungarn vant til slutt 26-25. Senere i kveld må Romania slå Nederland for norsk avansement.

  Hpndball
  Foto: Jean-christophe Verhaegen / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal