NRK Meny

Ishockey NHL 2014/15

 • Zuccarellos klubbsjef gir seg

  Glen Sather slutter som general manager i New York Rangers, men skal fortsette som klubbpresident. Sather erstattes av assistenten Jeff Gorton, skriver New York Times, ifølge VG. Sather var mannen som hentet Mats Zuccarello til laget i 2010.

 • Blackhawks vant Stanley Cup

  Chicago Blackhawks slo Tampa Bay Lightning 2-0 og kunne for første gang på 77 år feire en Stanley Cup-triumf foran sine egne fans. Duncan Keith er første back siden 2007 som er kåret til MVP (mest verdifulle spiller) i sluttspillet.

  Blackhawks
  Foto: TASOS KATOPODIS / Afp
 • Chicago én seier unna NHL-troféet

  Chicago Blackhawks vant den femte kampen i Stanley Cup 2-1 etter en scoring av Antoine Vermette i tredje periode. De leder nå 3-2 i kamper, og har dermed to kamper på å avgjøre finalespillet.

  Patrick Sharp og Valtteri Filppula scoret de andre målene.

  Jonathan Toews
  Foto: BRUCE BENNETT / Afp
 • Status quo i Stanley Cup-finalen

  Chicago Blackhawks utlignet til 2-2 i kamper i Stanley Cup-finalen da de vant 2-1 over Tampa Bay Lightning onsdag. Med tap hadde Tampa Bay fått muligheten til å avgjøre det hele på hjemmebane på lørdag.

  SPO-HKO-HKN-2015-NHL-STANLEY-CUP-FINAL---GAME-FOUR
  Foto: BRUCE BENNETT / Afp
 • Blackhawks tok første stikk

  Chicago Blackhawks vendte til 2-1-seier på borteis i den første kampen i Stanley Cup-finalen mot Tampa Bay Lightning onsdag. Dermed har Blackhawks fått et lite forsprang i jakten på sitt tredje Stanley Cup-trofé på seks sesonger. Laget vant også i 2013 og 2010. Neste finalekamp spilles i Tampa lørdag. Deretter venter to oppgjør i Chicago.

  NHL/
  Foto: Kim Klement / Reuters
Baseballbane bygges om til hockeybane i Washington.

Siste nytt

 • Bøkko går lagtempo

  Håvard Bøkko ersatter Sindre Henriksen på lagtempoen. Det bekrefter landslagssjef Sondre Skarli til NRK. Henriksen hadde store problemer på kvartfinalen. De to andre på laget er Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen.

  Bøkko
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Kasai sikter mot to nye OL

  Noriaki Kasai deltok i sitt første OL i 1992, og ble tidenes eldste OL-medaljør i Sotsji-lekene for fire år siden. Selv om det ikke har blitt noen medaljer i Sør-Korea, så sikter han videre, skriver Eurosport. Hvis japaneren gjennomfører målet sitt vil han være 53 år når han hopper under OL i 2026.

  Kasai
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Gull-Krüger: – Surrealistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang