NRK Meny

Ishockey NHL 2014/15

 • Zuccarellos klubbsjef gir seg

  Glen Sather slutter som general manager i New York Rangers, men skal fortsette som klubbpresident. Sather erstattes av assistenten Jeff Gorton, skriver New York Times, ifølge VG. Sather var mannen som hentet Mats Zuccarello til laget i 2010.

 • Blackhawks vant Stanley Cup

  Chicago Blackhawks slo Tampa Bay Lightning 2-0 og kunne for første gang på 77 år feire en Stanley Cup-triumf foran sine egne fans. Duncan Keith er første back siden 2007 som er kåret til MVP (mest verdifulle spiller) i sluttspillet.

  Blackhawks
  Foto: TASOS KATOPODIS / Afp
 • Chicago én seier unna NHL-troféet

  Chicago Blackhawks vant den femte kampen i Stanley Cup 2-1 etter en scoring av Antoine Vermette i tredje periode. De leder nå 3-2 i kamper, og har dermed to kamper på å avgjøre finalespillet.

  Patrick Sharp og Valtteri Filppula scoret de andre målene.

  Jonathan Toews
  Foto: BRUCE BENNETT / Afp
 • Status quo i Stanley Cup-finalen

  Chicago Blackhawks utlignet til 2-2 i kamper i Stanley Cup-finalen da de vant 2-1 over Tampa Bay Lightning onsdag. Med tap hadde Tampa Bay fått muligheten til å avgjøre det hele på hjemmebane på lørdag.

  SPO-HKO-HKN-2015-NHL-STANLEY-CUP-FINAL---GAME-FOUR
  Foto: BRUCE BENNETT / Afp
 • Blackhawks tok første stikk

  Chicago Blackhawks vendte til 2-1-seier på borteis i den første kampen i Stanley Cup-finalen mot Tampa Bay Lightning onsdag. Dermed har Blackhawks fått et lite forsprang i jakten på sitt tredje Stanley Cup-trofé på seks sesonger. Laget vant også i 2013 og 2010. Neste finalekamp spilles i Tampa lørdag. Deretter venter to oppgjør i Chicago.

  NHL/
  Foto: Kim Klement / Reuters
Baseballbane bygges om til hockeybane i Washington.

Siste nytt

 • Suarez hviles i vennskapskamper

  Barcelonas Luiz Suarez vil ikke ta del i Uruguays vennskapskamper i november på grunn av et trøblete kne, skriver NTB. Barcelona har bedt pent om at Luiz Suarez står over kampene på grunn av et vondt kne, en forespørsel det uruguayanske fotballforbundet har innvilget.

  Suarez
  Foto: ANDRES STAPFF / Reuters
 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund