Iranske fans forstyrret Ronaldo om natten

Iranske supportere brukte store deler av natten utenfor Portugals spillerhotell for å forstyrre portugiserne mens de sov i forkant av skjebnekampen i VM.

VM fotball 2018, Portugal - Marokko.

FORSTYRRET NATTESØVNEN: Iranske supportere forsøkte å holde superstjernen våken.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Iran og Portugal møtes i gruppe B mandag.

Dersom Iran vinner går laget videre til en historisk åttedelsfinale i VM på bekostning av Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater.

Natt til mandag skal flere iranske supportere ha møtt opp utenfor spillerhotellet til Portugal. Der skal de ha laget høye lyder for å hindre portugiserne i å få sove.

Opptrinnet ble filmet. Ronaldo skal også ha bedt de fremmøtte bråkmakerne om å dempe seg.

Iran kan kun avansere til gruppespillet om de slår den regjerende EM-mesteren mandag. Portugal klarer seg med uavgjort, men kan toppe gruppen foran Spania om laget slår Iran.

Iran - Portugal spilles fra kl 20 og vises på NRK3 og NRK.no.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • De Gea forlenget med United

  Den spanske keeperstjernen David de Gea blir i Manchester United. Mandag signerte de Gea en ny fireårskontrakt med klubben. Med i avtalen ligger det også at Old Trafford-klubben har opsjon på å forlenge spanjolens kontrakt med ytterligere ett år.

  28 år gamle De Gea kom til United i 2011 og har siden spilt 367 kamper for klubben.

  Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har følt seg trygg på at den viktige sisteskansen ville forlenge kontrakten med klubben. Det ga han senest uttrykk for på sin ukentlige pressekonferanse sist fredag. (NTB)

  Solskjær og De Gea
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Messi kan sesongåpne mot Dortmund

  Lionel Messi er friskmeldt og høyaktuell for Barcelonas bortekamp mot Borussia Dortmund i mesterligaen tirsdag, melder klubben. Den argentinske superstjernen har gått glipp av sesongens fire første seriekamper på grunn av en leggskade.

  Messi
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Eurosport: Glimt-talent på vei bort

  Stortalentet Håkon Evjen kan være på vei til utlandet. Ifølge Eurosport er han i Nederland i forhandlinger med AZ Alkmaar, klubben til de norske landslagsspillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø. Nettstedet har vært i kontakt med både sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, og hovedpersonen selv. Ingen av dem vil kommentere om en overgang er nært forestående. I høst skal AZ spille Europa League-fotball mot blant annet Manchester United. En overgang vil tidligst skje til nyttår.

  Bodø/Glimts Håkon Evjen
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal