NRK Meny
Normal

Innebandy-spiller falt livløs om under kamp

Eliteseriespilleren kollapset på banen og fikk livreddende hjelp, men tilstanden er stabil sent lørdag kveld.

Hendelsen fant sted under kampen mellom Gjelleråsen og Greåker i Nittedal lørdag ettermiddag. Spilleren kollapset livløs på banen, men han pustet for egen maskin og hjertet slo som normalt da han ble fraktet til sykehus, opplyser sportssef Thor Dag Falkeid til NTB ved 19.00-tiden.

Bandyforbundet opplyser lørdag kveld at tilstanden er stabil og undersøkelsene positive.

Spilleren hadde følt seg svimmel like før han kollapset, ifølge NTB.

NRK får opplyst at det var rundt 150 publikummere til stede. Alle måtte forlate hallen da man innså alvoret i situasjonen.

Gjelleråsen-trener Samuel Rosenkvist forteller at spilleren kolliderte med en annen spiller før kollapsen, men det er foreløpig uvisst hva som forårsaket hjertestansen.

Gjelleråsen opplyser at spilleren fikk livreddende hjelp før han ble fraktet til sykehus i ambulanse. Eliteseriekampen ble avlyst etter hendelsen.

Det kommer ikke mer offisiell informasjon om tilstanden før søndag, ifølge NTB.

Siste nytt

 • Ødegaard ikke med til Tallinn

  Martin Ødegaard er som eneste spiller vraket fra Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag kveld. Det tolkes som at han er på vei bort. Fra 30-mannstroppen som møtte AC Milan manglet nemlig kun Ødegaard.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag