NRK Meny
Normal

Mourinho: – De dårlige skuddene kan være de vakreste

Anthony Martial kom inn for Manchester United mot Tottenham og gjorde akkurat som manager José Mourinho ba ham om.

SOCCER-ENGLAND-MUN-TOT/

REDDET UNITED: Ni minutter før full tid var Anthony Martial på plass foran mål og sikret at alle tre poengene gikk til Manchester United hjemme mot Tottenham.

Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

21-åringen hadde bare vært på banen i 11 minutter, da Romelu Lukaku spilte angriperen fri etter å ha plukket opp et langt utspill fra keeper David de Gea. Martial gjorde ingen feil alene med Hugo Lloris, og banket inn ledelsen til hjemmelaget ni minutter før full tid.

– Manageren ba min lete etter rom. Jeg vet Lukaku er bra på hodet, og jeg fant det rommet og scoret, sier Martial ifølge BBC.

– Martial scorer med et dårlig skudd, men de dårlige skuddene kan være de vakreste, sier manager José Mournhio.

– Som hver ball er den siste

SOCCER-ENGLAND-MUN-TOT/

MED I TETEN: Manager José Mourinho og Manchester United.

Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Det ble også det eneste målet mellom storlagene på Old Trafford, og Mournhio kunne smile fornøyd etter deres femte strake seier på eget gress.

– Vi føler vi må vinne hver kamp, så derfor var jeg skuffet mot Huddersfield. Da så det ikke ut som vi visste at hvert poeng er dyrebart. I dag så det ut som hver ball var den siste i karrieren deres, sier Mourinho til Sky Sports.

For med en ny seier, er Manchester United fortsatt med helt oppe i teten. De har fem poeng opp til ledende Manchester City etter at de slo West Bromwich 3-2 lørdag.

Stolpetreff

Etter en noe sjansefattig førsteomgang, åpnet det seg mer opp etter pause. Like før scoringen var både Spurs' Dele Alli og vertenes Lukaku nære ved å score. Sistnevntes heading traff stolpen.

På overtid burde Jesse Lingard lagt på til 2-0 da han nesten fikk en halv banehalvdel å løpe på. Men avslutningen endte langt utenfor fra rundt 16 meter.

London-laget dro til Old Trafford uten storscoreren Harry Kane. Det var nok hjemmelaget lettet over.

– Det var en jevn kamp, så det er en skam at vi taper. Det ble tøft og jeg synes vi fortjente mer. Jeg er stolt over innsatsen og vi var uheldige som slipper inn i de siste 10 minuttene. Det var vår egen feil, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Karjakin har tatt teten

  Sergej Karjakin, som opna kastrofalt svakt, slo i dag Fabiano Caruana og leier kandidatturneringa i sjakk. To rundar står att. Vinnaren skal møte Magnus Carlsen i VM-kamp i november.

  Karjakin
  Foto: KENA BETANCUR / Afp
 • Verdensrekord på halvmaraton

  Netsanet Kebede fra Etiopia løp inn til verdensrekord da hun sikret VM-gullet i halvmaraton for kvinner i Valencia lørdag.

  Vinnertiden lød på 1.06.11. Med det slo Kebede verdensrekorden til nederlandske Lornah Kiplagat fra 2007 med 14 sekunder.

  Netsanet Kebede
  Foto: HEINO KALIS / Reuters
 • Vann lengste skiløpet i verda igjen

  Vasalopp-vinnar Andreas Nygaard vann det 220 km lange Nordenskioldsloppet frå Jokkmokk til Kvikkjokk og tilbake i Nord-Sverige. Løpet starta klokka 06 og var ikkje over før nærmare klokka 19.30.

  – Dette er det tøffaste eg har gjort, sa Nygaard etterpå. Han spurtslo Øyvind Moen Fjeld.

Sendeplan

Kl. Program Kanal