Ingen Olsson i Tour de Ski

Den svenske langrennsstjernen Johan Olsson har bestemt seg for å stå over Tour de Ski, melder Dagens Nyheter. Olsson har ikke deltatt i noen av vinterens verdenscuprenn. Planen var at han skulle være tilbake til Tour de Ski-starten 3. januar.

Olsson
Foto: PONTUS LUNDAHL / TT / NTB Scanpix

Siste nytt

 • OL-ilden tent i Tokyo

  Den olympiske ild ble fredag tent under åpningsseremonien i Tokyo. Ilden ble tent av den japanske tennisspilleren Naomi Osaka. Dermed er en 16 dager lang idrettsfest i gang.

  Tomoe Zenimoto Hvas (21) og Anne Vilde Tuxen (23) flagget Norge inn under OL-åpningen.

  Norge kom inn på et publikumstomt OL-stadion (tilskuerkapasitet på 68.000) som tropp nummer 130 av 206. Det var en ribbet tropp. De aller fleste norske utøverne sto over åpningsseremonien for å spare krefter til konkurransene.

  Åpningsseremonien var nedskalert sammenlignet med de opprinnelige planene.

  OL-ilden
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Blinkfestivalen får grønt lys

  Bent Høie skal ha gitt beskjed til Blinkfestival-arrangøren om at utenlandske skistjerner slipper innreisekrav ved ankomst til Norge.

  Det melder VG fredag.

  Døren står dermed på vidt gap for skiprofiler fra andre land. Svenskene Frida Karlsson og Charlotte Kalle kan komme til å delta. På herresiden er blant annet Maurice Manificat, Simon Fourcade og Simon Desthieux påmeldt.

  Festivalen, som avholdes i Sandes og Gjesdal, varer fra 5. til 8. august. Både langrenn og skiskyting står på programmet.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • United presenterte Sancho

  Det har lenge vært klart at Jadon Sancho blir Manchester United-spiller. Fredag ettermiddag ble den engelske unggutten offisielt presentert som United-spiller.

  I en 50 sekunders lang presentasjonsvideo på klubbens Twitter-konto, får man se Sancho i Manchester Uniteds nye hjemmedrakt, mens han på slutten sier:

  – Dette er hjemme mitt. Det er her jeg hører hjemme.

  Sancho har lenge vært på radaren til Ole Gunnar Solskjær, og i løpet av EM ble det endelig klart at Manchester United hadde kommet til enighet med Dortmund om en overgang.

  Til klubbens hjemmeside takker Sancho for mulighetene han fikk i Dortmund, men at han alltid visste at han kom til å vende hjem til England.

  – Å signere for Manchester United er en drøm som går i oppfyllelse, og jeg kan ikke vente med å sette i gang Premier League-sesongen, sier han.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal