Ingen Okparaebo i lag-EM

Norge stiller med tilnærmet toppet mannskap i lag-EM i friidrett i Finland 23.-25. juni. Det eneste store navnet som mangler er Ezinne Okparaebo på 100 meter.

– Ezinne ønsket ikke å stille. Hun har signalisert at hun trenger mer tid. Laget blir litt svekket, men vi mener vi likevel stiller med et sterkt lag, sier toppidrettssjef Håvard Tjørhom til NRK.

– Jeg har valgt å trene istedenfor. Skal ha konkurransefri denne helgen og neste for da å konkurrere nesten alle helgene i juli, skriver Okparaebo i en sms til NRK.

Ezinne Okparaebo
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Uruguay slo Chile

  Uruguay slo Chile 1-0 medan Ecuador og Japan spela 1-1 i dei siste gruppekampane i Copa America i natt.

  Kvartfinalene torsdag, fredag og laurdag er dermed klare: Brasil - Paraguay, Venezuela - Argentina, Colombia - Chile og Uruguay - Peru.

  Edinson Cavani
  Foto: Leo Correa / AP
 • USA til kvartfinale

  Megan Rapinoe ble den andre i VM-historien til å score på to straffer i samme kamp da USA slo Spania 2-1 i åttedelsfinalen. Amerikanerne tok ledelsen etter syv minutter, men bare to minutter senere utlignet Jennifer Hermoso. Kvarteret før slutt avgjorde Rapinoe i favør USA.

  Megan Rapinoe
  Foto: Bernadett Szabo / Reuters
 • Landslaget ga seerrekord

  667 000 seere i snitt så Norge avansere til kvartfinalen i VM lørdag kveld. På det meste var det 895 000 seere som fikk med seg dramaet mot Australia, det er ny rekord. Ingen fotballkamp på norsk TV har gitt høyere seertall i år.

  Fotball VM-kvinner 2019, åttenedelsfinale Norge-Australia 1-1, 5-2 etter straffespark.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal