NRK Meny

Ingen Okparaebo i lag-EM

Norge stiller med tilnærmet toppet mannskap i lag-EM i friidrett i Finland 23.-25. juni. Det eneste store navnet som mangler er Ezinne Okparaebo på 100 meter.

– Ezinne ønsket ikke å stille. Hun har signalisert at hun trenger mer tid. Laget blir litt svekket, men vi mener vi likevel stiller med et sterkt lag, sier toppidrettssjef Håvard Tjørhom til NRK.

– Jeg har valgt å trene istedenfor. Skal ha konkurransefri denne helgen og neste for da å konkurrere nesten alle helgene i juli, skriver Okparaebo i en sms til NRK.

Ezinne Okparaebo
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Italia vinner i Norges gruppe

  Italia slo Finland 1–0 i Norges gruppe i G19-EM. Det norske u-landslaget i fotball, tapte 1–3 tidligere i dag mot Portugal. Dermed blir kampen mellom de to nordiske lagene helt avgjørende for begge. Finland-Norge spilles på søndag.

 • Irans kvinner får se fotball

  Irans president Hassan Rouhani har fjernet forbudet som nekter kvinner å gå på fotballkamper i landet, melder nyhetsbyrået ISNA.

  Forbudet har vart siden den islamske revolusjonen i 1979.

  Vokterrådet har tidligere avslått forslag om fjerningen av forbudet.

  Iranske kvinner ser fotball
  Foto: STRINGER / AFP
 • FCK opna med tap

  Ståle Solbakkens FC København tapte 1-2 for Horsens heime i Parken i den danske serieopninga. Horsens leia 2-0 før Rasmus Falk reduserte fem minutt før slutt.

  Det er Horsens' første bortesiger over FCK i serien, etter 11 tap og ein uavgjort tidlegare.

  Ståle Solbakken
  Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal