NRK Meny

Ingen Okparaebo i lag-EM

Norge stiller med tilnærmet toppet mannskap i lag-EM i friidrett i Finland 23.-25. juni. Det eneste store navnet som mangler er Ezinne Okparaebo på 100 meter.

– Ezinne ønsket ikke å stille. Hun har signalisert at hun trenger mer tid. Laget blir litt svekket, men vi mener vi likevel stiller med et sterkt lag, sier toppidrettssjef Håvard Tjørhom til NRK.

– Jeg har valgt å trene istedenfor. Skal ha konkurransefri denne helgen og neste for da å konkurrere nesten alle helgene i juli, skriver Okparaebo i en sms til NRK.

Ezinne Okparaebo
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal