Ingen ny norsk rekord for Pedersen

Isabelle Pedersen løp for ny norsk rekord på 100 meter hekk for kvinner på Bislett Games.

Det ble ingen norsk rekord, men likevel en god tid på 12.78 for Pedersen. Det holdt til en fjerdeplass i et sterkt feil.

Friidrett, Diamond League, Bislett Games 2018, Bislett Stadion
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ruben Gabrielsen klar for MLS-klubb

  Den norske fotballprofilen Ruben Gabrielsen har signert en toårskontrakt med den amerikanske klubben Austin FC, bekrefter klubben.

  I avtalen Gabrielsen har inngått ligger det også en opsjon på at nordmannen kan bli værende i Major League Soccer-klubben i ytterligere en sesong.

  Forsvarsspilleren har de siste sesongene tilhørt den franske fotballklubben Toulouse. Nylig ble det kjent at kontrakten hans der var terminert.

  Gabrielsen var på lån i FC København i fjor høst. (NTB)

  Trening med landslaget i fotball
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

  Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt.

  Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen.

  Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag.

  – Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside.

  Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november.

  Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen.

  – Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Michael Probst / AP
 • Eirik Bakkes sønn klar for Molde

  Johan Johannessen Bakke (17), sønn av den mangeårige Leeds- og Norge-profilen Eirik Bakke, er solgt fra Sogndal til Molde, opplyser klubbene mandag.

  Bakke fikk sin A-lagsdebut for Sogndal i 1. divisjon i september 2020, med faren som trener, og siden har han spilt jevnlig.

  Molde åpner sesongen med åttedelsfinale i NM mot Odd 13. mars. For tiden er laget på treningsleir i Spania, og Bakke er med dit. (NTB)

  Sogndal - Stjørdals-Blink
  Foto: Christian Blom / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal