Ingen Kreuziger i Tour de France

På grunn av mistenkelige blodverdier har sykkellaget Tinkoff-Saxo droppet å ta med Roman Kreuziger til årets Tour de France. Det svekker sammenlagthåpet til Alberto Contador.

– Gjennom lagets medisinske apparat og uavhengige undersøkelser er vi overbevist om at Romans blodverdier hadde gyldige medisinske årsaker, annet enn bruk av doping eller andre substanser, skriver laget i en pressemelding.

– Uregelmessighetene ble funnet i hans biologiske pass i 2011 og i 2012. Laget har, i samråd med Roman, bestemt at han ikke skal sykle noen ritt – inkludert Tour de France – før vi vet mer om saken, skriver de.

Kreuziger ble nummer fem i fjorårets Tour de France.

Siste nytt

 • Kroatia slo Spania

  Kroatia var avhengig av poeng for ikke å falle helt av i gruppespillet i nasjonsligaen torsdag. Etter en god andreomgang avgjorde Tin Jedvaj til 3-2 på overtid. Spania topper tabellen med seks poeng, mens både England og Kroatia står med fire.

  Croatia Spain Nations League Soccer
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Rooney takket av med storseier

  Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».

  Britain England US Soccer
  Foto: Alastair Grant / AP
 • VIF tok innpå tabelltopp Storhamar

  VIF knuste Manglerud Star 6-0 «hjemme» i Furuset Forum torsdag, mens Storhamar avga poeng og Stavanger tapte mot Lillehammer i eliteserien ishockey. VIF er nå to poeng bak serieleder Storhamar med én kamp mindre spilt.

  GET-ligaen Hockey Vålerenga Elite- Frisk Asker elite. (4-0)
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal