Ingen høgdesamlig før sommaren

Det blir ingen høgdesamling før sommaren.

– Vi hadde ein plan på høgde i juni, men den utgår. Siste informasjon er at alle over 18 skal ha fått første vaksinedose før 1. august, vi venter til etter det. Så tar vi hørgdesamling i august/september, mange også i oktober. Så blir det ein høgdebolk rundt Davos, og mellom Tour de Ski og OL, seier Espen bjervig.

Siste nytt

 • Ruud feide Bublik av banen

  Dagen etter at han tok sin største skalp i karrieren, er Norges store tennisstjerne klar for nok en semifinale.

  For Casper Ruud slo kasakhstanske Alexander Bublik i kvartfinalen i Madrid Masters, og dermed er han klar for sin tredje strake semifinale på dette nivået. Først i Monte Carlo, deretter i München – og nå i Madrid.

  ATP Masters 1000 - Madrid Open
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Ni utbryterklubber får kjempebøter

  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med bøter, melder NTB.

  Det er imidlertid ikke snakk om småpenger. Hver av klubbene må betale 15 millioner euro, altså nærmere 150 millioner kroner, som skal gå til gressrotfotballen i Europa.

  I tillegg ilegges de en bot som skal tilsvare fem prosent av inntektene etter én sesong med europacupkamper. Uefa legger til at de aksepterer unnskyldningen etter at de forsøkte å starte sin egen superliga. De ni klubbene har sagt ja til å være en del av Uefas turneringssystem framover.

  De risikere ytterligere bøter på opp til 150 millioner euro om de gjør nye forsøk på å bryte ut.

  Ifølge en pressemelding fra Uefa, har de ni klubbene akseptert disse betingelsene.

  Tre klubber risikerter imidlertid enda tøffere sanksjoner. Det gjelder klubbene Juventus, Barcelona og Real Madrid. Trioen har ikke gitt opp planene om en framtidig Super League i europeisk fotball. Saken mot disse klubbene sendes videre til Uefas disiplinærkomité.

  nZptWNhyI8s
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters
 • OL-plassen røk for Bullen

  Grace Bullen (24) var i klar ledelse med et drøyt minutt igjen, men mistet grepet da Veronika Tsjumikova vant på fallseier i OL-kvalifiseringen i bryting.

  Bullens semifinaletap i 57-kilosklassen gjorde at OL-plassen glapp. Bare de som når finalene i Sofia, tar seg til lekene i Tokyo. Dette var altså mulighet for bryterne til å kvalifisere seg til OL.

  Grace Bullen
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal