Sportsnyheter

Therese Johaug

Karlsson knuste Johaug: – Dette trigger meg, det skal jeg love deg

Therese Johaug var den store favoritten før kvinnenes 10-kilometer klassisk intervallstart i Ruka lørdag. Men det var den svenske stjernen Frida Karlsson som stakk av med seieren.

Siste nytt

 • Arsenal lekte seg til seier

  Bukayo Saka og Gabriel Martinelli scoret målene da Arsenal vant 2-0 over Newcastle lørdag. Martin Ødegaard spilte fra start for vertene, som dominerte banespillet fullstendig. Arsenal har nå like mange poeng som West Ham på den viktige fjerdeplassen, men står med én kamp mer spilt. Nyrike Newcastle ligger helt sist på tabellen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Flugstad Østberg: – En god følelse

  – Det var veldig gøy å stå på start. Det var en god følelse. Jeg måtte ta meg selv litt i det.

  Det sier Ingvild Flugstad Østberg etter 10-kilometeren i Ruka, der hun ble nummer 33. Dette var først skirenn Gjøvik-kvinnen har gått siden mars i fjor.

  – Det var en følelse som jeg har ventet lenge på. Den måtte jeg bare kjenne på, sier hun fornøyd, selv om hun ikke jublet over det sportslige resultatet.

  – Det gikk ikke spesielt fort ute i løypa, men det var en start.

  Verdenscup i Ruka, Ingvild Flugstad
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Haaland på benken for Dortmund

  Erling Braut Haaland er tilbake fra skade og kan spille for første gang siden 19. oktober. Han er på benken når Dortmund spiller borte mot Wolfsburg lørdag.

  Etter 0-4-tapet for Ajax i mesterligaen for en drøy måned siden har Haaland vært ute av spill med en hofteskade, melder NTB.

  Haaland, dortmund
  Foto: INA FASSBENDER / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal