Hopp til innhold

Ingebrigtsen friskmelder seg selv

Den norske friidrettsstjernen Jakob Ingebrigtsen har hatt en tøff start på sesongen. Nå deler han på Instagram gladnyheten om at han er i full trening igjen.

– 2023 har hatt en tøff start ettersom jeg har slitt med sår hals. Nå begynner jeg endelig å føle meg som meg selv igjen, og jeg jobber fram mot det jeg elsker mest, å vinne løp og løpe fort, skriver han på sin Instagram -konto.

Videoen viser Ingebrigtsen i trening hvor han blant annet blir pacet av en syklist. Det var VG som skrev om nyheten først.

I begynnelsen av mars er det innendørs-VM i Istanbul, men utendørssesongen med VM i Budapest som høydepunkt er sesongens store mål for Jakob Ingebrigtsen. Så sent som i desember toppet han den strålende fjorårssesongen ved å vinne EM i terrengløp. (NTB)

Jakob Ingebrigtsen
Foto: Lise Åserud / NTB

Siste nytt

 • Ten Hag åpnet opp om samtalen med Sancho: – Alle kan gjøre en feil

  Manchester United-trener Erik ten Hag har satt strek for spliden med Jadon Sancho og forteller om praten de hadde da han returnerte fra Dortmund.

  Sancho kom på kant med Ten Hag, noe som førte til et utlån til Borussia Dortmund sist sesong.

  I forkant måtte kantspilleren på et tidspunkt trene alene og ble utelatt fra kamptropper.

  Sancho slo tilbake mot manageren i sosiale medier og hevdet at Ten Hag løy om opptredenene hans, og han nektet til slutt å be om unnskyldning.

  Etter Sancho returnerte i sommer tok partene en prat og valgte å begrave stridsøksen.

  – Vi hadde en god samtale. Alle kan gjøre en feil. Hvis spilleren reflekterer godt over det, så må man sette strek og fortsette videre, sa Ten Hag til AD, gjengitt av Daily Mail.

  – Denne klubben trenger gode spillere, og én ting er sikkert: Jadon Sancho er en fryktelig god spiller. Jeg håper kjemien vil funke og at det vil bidra til vår suksess, fortsatte han.

  Sancho har kontrakt med United til sommeren 2026.

  xlGPvkbkMIU
  Foto: Reuters
 • Formel 3: Stenshornet nummer 13 i Ungarn-sprinten

  Martinius Stenshorne (18) klatret ni plasser, men endte likevel bare på 13.-plass i Formel 3-sprinten i Ungarn lørdag.

  Den norske unggutten fikk fredagens kvalifisering ødelagt av rødflagg. Nordmannen var på vei mot å sette en respektabel rundetid da Luke Browning snurret rundt foran han og det ble vinket med det røde flagget. Da var det bare 24 sekunder igjen på klokken, og Stenshornet endte med en tid som kun holdt til en 22.-plass.

  Nordmannen hadde dermed et nærmest håpløst utgangspunkt før både lørdagens sprint og søndagens hovedløp. Stenshornet klatret imidlertid flere plasser i løpet av sprintløpet, men måtte likevel se seg fornøyd med en 13.-plass.

  Før lørdagens sprint hadde ikke Stenshorne kjørt et Formel 3-løp siden Østerrikes Grand Prix i slutten av juni.

  Unggutten måtte stå over forrige F3-runde i Storbritannia ettersom han er utestengt fra løpene på Silverstone etter at han i april kjørte et GB3-løp på banen uten tillatelse fra Det internasjonale bilsportforbundet.

  Med helgens Grand Prix i Ungarn gjenstår det tre VM-runder denne Formel 3-sesongen, som avsluttes i italienske Monza 1. september.

  (NTB)

  JdNCujizDAY
  Foto: NTB
 • Thomas Delaney vender hjem – gjør comeback i FC København

  Fotballstjernen Thomas Delaney er tilbake i den danske superligaen etter over sju år i utlandet. Lørdag signerte han for barndomsklubben FC København.

  Det bekrefter klubben på sine nettsider.

  – Dette er en veldig stor dag for meg! Å returnere hjem til FC København er noe jeg alltid har hatt i tankene og ønsket meg mange ganger, sier han.

  – Hjertet mitt er i FC København. Det har alltid vært det og vil alltid være det. Derfor er jeg utrolig glad for at vi nå har lyktes med å få dette til å ordne seg, fortsetter han.

  Delaney gikk gradene i FCK fra han var et lite barn til han debuterte på A-laget i 2008. Der noterte han seg for 24 mål og 17 målgivende på 246 kamper, før turen gikk videre til tyske Werder Bremen i 2018.

  Siden har den danske 32-åringen spilt for klubber som Borussia Dortmund, Sevilla, Hoffenheim og Anderlecht. Delaney har også notert seg for åtte mål og åtte målgivende på 81 landskamper for Danmark.

  I løpet av karrieren har dansken vært med på å vinne elleve trofeer, hvor høydepunktene var den tyske cupen og den tyske supercupen med Dortmund.

  (NTB)

  AM_PjZS7DTU
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal