Imponert over Pettersen

Suksessen i EM skyldes at Gunnar Pettersen har endret seg som trener.

Gunnar Pettersen
Foto: Skaug, Thomas Rasmus / SCANPIX

Spillerne med kaptein Steinar Ege i spissen er imponert over måten treneren har forberedt seg til mesterskapet.

- Han utvikler seg selv og følger med i tiden og ser hva som er viktig for å hele tiden levere, der er han en ener, sier Ege til NRK.

- Han har rett og slett blitt veldig mye bedre, sier Frank Løke.

Spillerene er fulle av lovord om landslagssjef Gunnar Pettersen for nå føler de at de får lov til å ta mer ansvar av sjefen.

- Han griper ikke så mye inn på ting og stoler mer på ferdighetene våre, og det gir oss en veldig fin trygghet. Han har i tilleg klart å holde oss sultne, sier Løke videre.

Pettersen blir godt fornøyd når han hører om skrytet fra elevene sine.

- Jeg hadde et mål i denne samlingen her og i mesterskapet om at jeg skulle være litt modig og ikke ta alt så veldig alvorlig, og det har gått bra, sier Gunnar Pettersen. 

Hør Norge - Polen kl. 20.07

 

Siste nytt

 • Slapp møte med storfavoritt Györ

  Vipers Kristiansand skal møte CSKA Moskva i semifinalen i mesterligaen. Det ble klart etter trekning i ettermiddag. Dermed slapp kristiansandslaget å møte storfavoritt Györ før en eventuell finale. Semifinalene spilles lørdag 29. mai.

  Handball, Rema 1000-ligaen, Flint - Vipers
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN
 • Ada Hegerberg ute denne sesongen

  Ada Hegerberg kommer ikke tilbake på banen for Lyon denne sesongen, men sikter mot neste sesong. Det melder klubben på sitt nettsted.

  Hegerberg har ikke spilt siden hun pådro seg en korsbåndskade i januar i fjor. På ettersommeren gjennomgikk hun en ny operasjon for å fikse en gammel skade, men rehabiliteringen har tatt lenger tid enn forventet.

  Nå har hun ifølge klubben gitt opp å gjøre comeback denne sesongen. I stedet prøver hun å bli klar til sesongforberedelsene til 2021-22-sesongen.

  Det har kommet få nyheter om Hegerberg fra Lyon under hennes skadeperiode, men før juli i fjor meldte klubben at kontrakten hennes er forlenget til 2024. (NTB)

  Hegerberg
  Foto: JEFF PACHOUD / AFP
 • Leier ut lillebror Hauge igjen

  Bodø/Glimt og Stjørdals-Blink er enige om en utlånsavtale for angrepsspilleren Runar Hauge (19).

  Det opplyser eliteserieklubben selv på sine nettsider tirsdag. Hauge er lillebror av Milan-proffen Jens Petter Hauge, som gjorde det strålende for Glimt i fjorårets sesong.

  Stjørdals-Blink berget plassen i 1. divisjon etter å ha spilt kvalifisering forrige sesong. Foran årets er spillerstallen allerede forsterket med en annen Glimt-spiller, Aleksander Foosnæs.

  zuyEOcMdB_o
  Foto: Mats Torbergsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal