NRK Meny

Idris forlater HamKam

Midtbanespilleren Aziz Idris (27) forlater HamKam til fordel for 1.-divisjonskollega Kristiansund, skriver NTB. Ghaneseren har spilt i den kriserammede Hamar-klubben siden 2013. Han er enig med Kristiansund om en kontrakt ut inneværende sesong. Idris har tidligere vært innom Alta og Mjøndalen.

– Idris er en spiller vi har hatt i kikkerten lenge. Han er en spiller med rutine på dette nivået og med kvaliteter som vil styrke oss i en spennende høstsesong, sier daglig leder Kjetil Thorsen i KBK.

Allerede til mandagens kamp mot Fredrikstad er Idris tilgjengelig for nordmøringene. Kristiansund ligger på 4.-plass i 1. divisjon. HamKam ligger helt sist.

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal