Idris forlater HamKam

Midtbanespilleren Aziz Idris (27) forlater HamKam til fordel for 1.-divisjonskollega Kristiansund, skriver NTB. Ghaneseren har spilt i den kriserammede Hamar-klubben siden 2013. Han er enig med Kristiansund om en kontrakt ut inneværende sesong. Idris har tidligere vært innom Alta og Mjøndalen.

– Idris er en spiller vi har hatt i kikkerten lenge. Han er en spiller med rutine på dette nivået og med kvaliteter som vil styrke oss i en spennende høstsesong, sier daglig leder Kjetil Thorsen i KBK.

Allerede til mandagens kamp mot Fredrikstad er Idris tilgjengelig for nordmøringene. Kristiansund ligger på 4.-plass i 1. divisjon. HamKam ligger helt sist.

Siste nytt

 • Ingen hockeystreik

  Etter forhandlinger hos riksmekleren mandag er det klart at det ikke blir noen hockeystreik. LO-forbundet, NISO og NHO Idrett/Abelia har kommet til enighet. Konflikten gjelder minstelønn til utøvere med proffkontrakt i ishockey og håndball. – På vegne av våre utøvere og medlemmer er vi veldig godt fornøyd med resultatet, sier NISOs forbundsleder, Joachim Walltin til NTB.

  Storhamar
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Zlatan årets angriper i Sverige

  For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball.

  37-åringen fikk prisen på den svenske fotballgallaen mandag, men var ikke fornøyd med antallet priser han har skaffet seg.

  Zlatan
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal