NRK Meny
Normal

I siste liten

Sveitserne kom med til OL i tolvte time og vel så det. Et lag fra Østerrike måtte melde forfall på grunn av skader, og sveitserne rykker opp og tar plassen deres.

Lea Schwer og makker Simone Kuhn kom med til OL etter at et østerriksk lag måtte trekke seg på grunn

Lea Schwer og makker Simone Kuhn kom med til OL etter at et østerriksk lag måtte trekke seg på grunn.

Foto: www.fivb.org

Simone Kuhn og Lea Schwer hadde en meget sterk sesong i 2007, men har vært helt ute av form denne sesongen – bare ett av de åtte tellende resultatene i OL-kvalifiseringen har kommet i år.

Men kanskje har de funnet formen akkurat i tide: På hjemmebane i Gstaad, etter at strek var satt for OL-kvalifiseringen, ble Kuhn og Schwer nummer fem.

Møtte Maaseide/Glesnes i 2004-OL

Kuhn deltok også i 2004, da sammen med Nicole Schnyder-Benoit. Pussig møtte hun også da Maaseide og Glesnes i gruppespillet.

Nordmennene gikk seirende ut av duellen, og tok revansje for tapet i EM-finalen, men ingen av lagene tok seg videre fra gruppespillet.

Kuhn og Schwer har møtt Maaseide og Glesnes en gang i verdensserien. Det var i Kristiansand i fjor, og sveitserne vant 21-17, 21-19.

Siste nytt

  • Ankelbrudd for Marcel Hirscher

    Alpinisten Marcel Hirscher har pådratt seg et brudd i ankelen på trening. Det melder østerrikeren selv på sin Twitter- og Instagram-konto. Han ble fløyet til sykehuset i Salzburg og ventes å være ute i rundt seks uker.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
Toppserien: LSK - Avaldsnes
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka: Sprint i Aure
Toppidrettsveka: Sprint