NRK Meny
Normal

I siste liten

Sveitserne kom med til OL i tolvte time og vel så det. Et lag fra Østerrike måtte melde forfall på grunn av skader, og sveitserne rykker opp og tar plassen deres.

Lea Schwer og makker Simone Kuhn kom med til OL etter at et østerriksk lag måtte trekke seg på grunn

Lea Schwer og makker Simone Kuhn kom med til OL etter at et østerriksk lag måtte trekke seg på grunn.

Foto: www.fivb.org

Simone Kuhn og Lea Schwer hadde en meget sterk sesong i 2007, men har vært helt ute av form denne sesongen – bare ett av de åtte tellende resultatene i OL-kvalifiseringen har kommet i år.

Men kanskje har de funnet formen akkurat i tide: På hjemmebane i Gstaad, etter at strek var satt for OL-kvalifiseringen, ble Kuhn og Schwer nummer fem.

Møtte Maaseide/Glesnes i 2004-OL

Kuhn deltok også i 2004, da sammen med Nicole Schnyder-Benoit. Pussig møtte hun også da Maaseide og Glesnes i gruppespillet.

Nordmennene gikk seirende ut av duellen, og tok revansje for tapet i EM-finalen, men ingen av lagene tok seg videre fra gruppespillet.

Kuhn og Schwer har møtt Maaseide og Glesnes en gang i verdensserien. Det var i Kristiansand i fjor, og sveitserne vant 21-17, 21-19.

Siste nytt

 • Svendsen får gå mixed-stafett

  Laget som får gå mixed-stafetten i skiskyting ble klart søndag kveld norsk tid. Det er følger (i alfabetisk rekkefølge): Johannes Thingnes Bø, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Emil Hegle Svendsen.

  Morten og broren
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Ny seier for Team Ulsrud

  I natt slo de Danmark før Team Ulsrud i ettermiddag knuste USA i den niende omgangen, med 8-5. Den muligheten fikk de etter en amerikansk kjempeblemme i 5. omgang. Med tre seiere er nå Norge på en delt fjerdeplass. Det er de fire beste som når en semifinale.

  OLYMPICS-2018-CURL-M-RR-USA-NOR/
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Årets første seier for Kristoff

  Alexander Kristoff tok sin første etappeseier for sesongen da vant spurten på den siste etappen av rittet Tour of Oman for tredje gang på rad søndag.

  Kristoff
  Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang