Sammenlignes med Obama og Al Pacino

Roger Finjord takket for jobben som landslagssjef med en nesten 17 minutter lang monolog som hylles i sosiale medier.

FInjord om overtakelsen som landslagssjef.

KLAR TALE: Se Finjords åpningstale. (OBS! 17 minutter lang.)

Pressekonferanser blir fort traurige og forutsigbare, men de fleste intervjuer med Roger Finjord blir det ikke, som historien har vist.

Da Roger Finjord ble presentert som landslagssjef tok han mikrofonen og takket for tilliten han er vist som ny landslagssjef. Det endte med en nesten 17 minutter lang monolog som inneholdt både tanker om nasjonal og internasjonal fotball, Lopphavet og takk til forgjenger og familie.

Og publikum lot seg rive med.

På Twitter var det et underholdt publikum som responderte på seansen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Da Finjord mot slutten av seansen fortalte at jakten på en assistent var i full gang, satte imidlertid noen fingeren på et mulig problem.

Laster Twitter-innhold

NRK anbefaler

Siste nytt

 • Første verdenscupseier

  Vetle Sjåstad Christiansen tok sin første verdenscupseier i karrieren, under sprinten fra amerikanske Soldier Hollow. 26-åringen kjempet en innbitt kamp med Simon Desthieux, men tok franskmannen med 1,3 sekunder. Johannes Thingnes Bø fikk fire bom på den stående skytingen, men kjempet seg inn til en femteplass.

  Sjåstad Christiansen.
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Opptur for Norge i lagkonkurransen

  Polen vant lagkonkurransen i tyske Willingen foran Tyskland og Slovenia. Etter å ha ligget på en sjetteplass etter den første omgangen, klatret de norske hopperne to plasser. Mye takket være unggutten Thomas Aasen Markeng, som leverte to solide hopp.

  NORDIC-SKIING/
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • 3. div-spiller til slovensk mester

  Mirza Mujcic (24) fra den norske 3. divisjon-klubben Lysekloster har meldt overgang til den slovenske dobbeltvinneren Olimpija Ljubljana. – Jeg kan ikke tenke meg at noe sånt har skjedd før, sier breddefotballekspert Jørgen Tjærnås til Aftenposten.

  NM fotball 3. runde, Brattvåg - Rosenborg.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal