Sammenlignes med Obama og Al Pacino

Roger Finjord takket for jobben som landslagssjef med en nesten 17 minutter lang monolog som hylles i sosiale medier.

FInjord om overtakelsen som landslagssjef.

KLAR TALE: Se Finjords åpningstale. (OBS! 17 minutter lang.)

Pressekonferanser blir fort traurige og forutsigbare, men de fleste intervjuer med Roger Finjord blir det ikke, som historien har vist.

Da Roger Finjord ble presentert som landslagssjef tok han mikrofonen og takket for tilliten han er vist som ny landslagssjef. Det endte med en nesten 17 minutter lang monolog som inneholdt både tanker om nasjonal og internasjonal fotball, Lopphavet og takk til forgjenger og familie.

Og publikum lot seg rive med.

På Twitter var det et underholdt publikum som responderte på seansen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Da Finjord mot slutten av seansen fortalte at jakten på en assistent var i full gang, satte imidlertid noen fingeren på et mulig problem.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • VIF slått i «utvisningsbonanza»

  Storhamar slo Vålerenga 5–3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør. Så hett ble det at lagene brukte til sammen 54 minutter i utvisningsboksen. I alt ble det delt ut 22 tominuttere og én timinutter. Fjorårets poengkonge i VIF, Rasmus Ahlholm, ga Storhamar ledelsen før enda en tidligere VIF-spiller, Steffen Thoresen, la på til sluttresultatet 5–3. Før det hadde Vålerenga kjempet seg tilbake etter å ha ligget under 0–3. Storhamar drar ifra Vålerenga på tabellen og har nå 34 poeng. Det er tre poeng mer enn erkerivalen, men likevel åtte poeng bak suverene Stavanger Oilers.

  YzCrlFegl_k
  Foto: Fredrik Hagen
 • Haslum klar for NM-finale

  Haslums håndballherrer er klar for NM-finale i romjulen etter å ha banket FyllingenBergen 27–16 på bortebane i tirsdagens semifinale. I en målfattig affære, som på mange måter ble keepernes kamp, var Haslum hele veien et lite hakk foran vertene. I finalen skal Haslum møte enten Halden eller Elverum. NM-finalen spilles 29. desember.

  dv0Io1R8UeM
  Foto: Fredrik Hagen
 • Knudsen gir seg som hovedtrener

  Monica Knudsen gir seg som hovedtrener for Vålerenga, får NRK opplyst. Knudsen er for tiden sykmeldt på grunn av helsemessige årsaker. Hun hadde egentlig kontrakt som hovedtrener for klubben ut 2020, men trer nå inn i stillingen som utviklingssjef. Eli Landsem blir Knudsens stedfortreder ut sesongen. Vålerenga møter Lillestrøm i cupenfinalen 23. november.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal