NRK Meny
Normal

Hushovd venter på sponsor

Thor Hushovd venter spent på om laget hans, Credit Agricole får ny sponsor.

Thor Hushovd

Thor Hushovd

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Mange hadde venta at en ny hovedsponsor ville bli presentert på den første hviledagen under Tour de France i går, men enda virkar det usikkert hvem som tar over etter den franske banken Credit Agricole.

- Sjefen min har hatt god tid til å finne en ny samarbeidsapartner, så jeg velger å stole på han og velger å tro at han har funnet noe. Nå venter han lenge med å si noe, men jeg tror han jobber mye, så det blir spennende å se om det skjer noe innen deadlinen han har satt til 1. august, sier Hushovd.

I følge Grimstad-gutten lar han seg ikke påvirke nevneverdig av usikkerheten rundt sponsoravtalen.

- Jeg føler at jeg konsentrerer meg om syklingen og Tour de France. De tingene bak har jeg andre som tar seg av. Jeg vet at det løser seg for meg uansett.

Kan vurdere andre tilbud

Hushovd står åpent og fritt. Han kan selv velge for hvilken klubb han skal sykle for, men slik det ser ut nå så vil "Oksen fra Grimstad" fortsette å sykle for laget han har syklet for i ni år.

- Det er jeg som kan velge, men det er her jeg har lyst til å være. Så dersom det kommer en ny sponsor så følger jeg sjefen noen år til.

Siste nytt

 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag