NRK Meny
Normal

Hushovd venter på sponsor

Thor Hushovd venter spent på om laget hans, Credit Agricole får ny sponsor.

Thor Hushovd

Thor Hushovd

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Mange hadde venta at en ny hovedsponsor ville bli presentert på den første hviledagen under Tour de France i går, men enda virkar det usikkert hvem som tar over etter den franske banken Credit Agricole.

- Sjefen min har hatt god tid til å finne en ny samarbeidsapartner, så jeg velger å stole på han og velger å tro at han har funnet noe. Nå venter han lenge med å si noe, men jeg tror han jobber mye, så det blir spennende å se om det skjer noe innen deadlinen han har satt til 1. august, sier Hushovd.

I følge Grimstad-gutten lar han seg ikke påvirke nevneverdig av usikkerheten rundt sponsoravtalen.

- Jeg føler at jeg konsentrerer meg om syklingen og Tour de France. De tingene bak har jeg andre som tar seg av. Jeg vet at det løser seg for meg uansett.

Kan vurdere andre tilbud

Hushovd står åpent og fritt. Han kan selv velge for hvilken klubb han skal sykle for, men slik det ser ut nå så vil "Oksen fra Grimstad" fortsette å sykle for laget han har syklet for i ni år.

- Det er jeg som kan velge, men det er her jeg har lyst til å være. Så dersom det kommer en ny sponsor så følger jeg sjefen noen år til.

Siste nytt

 • Northug videre fra prologen

  Petter Northug var langt fra teten, men klarte å gå videre fra sprintprologen under norgescuprennet på Gålå. Han ble nummer 20 i prologen, 9.90 sekunder bak prolog-vinner Fredrik Riseth. Kvartfinalene starter kl. 11.30.

  Petter Northug
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Zucca avgjorde

  Et drøyt halvminutt ut i forlengelsen, sørge Mats Zuccarello for scoringen som sikret New York Rangers hjemmeseier med 2–1 over Detroit Red Wings.

  Etter to målløse perioder, fikk begge lagene nettkjenning i den tredje.

  SPO-HKO-HKN-OTTAWA-SENATORS-V-NEW-YORK-RANGERS
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert, hopp
V-cup kombinert: Hopp
V-cup langrenn
Vinterstudio
V-cup langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Vinterstudio
V-cup, langrenn
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
Vinterstudio
V-cup: kombinert, langrenn
V-cup kombinert: 10 km langrenn