Hushovd venter på sponsor

Thor Hushovd venter spent på om laget hans, Credit Agricole får ny sponsor.

Thor Hushovd

Thor Hushovd

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Mange hadde venta at en ny hovedsponsor ville bli presentert på den første hviledagen under Tour de France i går, men enda virkar det usikkert hvem som tar over etter den franske banken Credit Agricole.

- Sjefen min har hatt god tid til å finne en ny samarbeidsapartner, så jeg velger å stole på han og velger å tro at han har funnet noe. Nå venter han lenge med å si noe, men jeg tror han jobber mye, så det blir spennende å se om det skjer noe innen deadlinen han har satt til 1. august, sier Hushovd.

I følge Grimstad-gutten lar han seg ikke påvirke nevneverdig av usikkerheten rundt sponsoravtalen.

- Jeg føler at jeg konsentrerer meg om syklingen og Tour de France. De tingene bak har jeg andre som tar seg av. Jeg vet at det løser seg for meg uansett.

Kan vurdere andre tilbud

Hushovd står åpent og fritt. Han kan selv velge for hvilken klubb han skal sykle for, men slik det ser ut nå så vil "Oksen fra Grimstad" fortsette å sykle for laget han har syklet for i ni år.

- Det er jeg som kan velge, men det er her jeg har lyst til å være. Så dersom det kommer en ny sponsor så følger jeg sjefen noen år til.

Siste nytt

 • City-forsvarer ute med skade

  Manchester City-forsvarer Benjamin Mendy må belage seg på et opphold på sidelinen etter at han onsdag ble operert i kneet. Det opplyser klubben. Det opplyses ikke hvor lenge franskmannen er satt ut av spill.

  Benjamin Mendy
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Hjemmeseier for Blackhawks

  En enkelt scoring var alt Chicago Blackhawks trengte for å slå St. Louis Blues i «the windy city» onsdag. Kampens eneste mål sto hjemmelagets Brent Seabrook for. Norske Andreas Martinsen fikk drøyt elleve minutter på isen denne gangen.

  SPO-HKO-HKN-COLORADO-AVALANCHE-V-CHICAGO-BLACKHAWKS
  Foto: JONATHAN DANIEL / AFP
 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5
Sport i dag: VM sjakk 2018
VM sjakk: Parti 5 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana