NRK Meny
Normal

- Hotell uten aircondition er ikke optimalt

Tirsdag var en svært tøff dag på sykkelsetet for Thor Hushovd. Da hjalp det lite med en dårlig natts søvn.

Video Hushovd etter 6. etappe

Thor Hushovd hadde magetrøbbel i tirsdagens Tour de France-etappe. Onsdag er han kvitt problemene.

Foto: Nyhetsspiller

- Natten har ikke vært særlig bra. Et tostjerners fransk hotell uten aircondition har ikke vært optimal oppladning. Men det går greit, sier Thor Hushovd til NRK.

Tirsdag var en av rittets aller tøffeste fjelletapper. Den norske spurtkanonen sikret seg seks poeng i kampen på den grønne trøya før de største fjellene. Deretter fikk han problemer med magen, og måtte ned til legebilen som følger rytterne og få behandling.

Ifølge Hushovd normaliserte magen seg imidlertid utover kvelden i går.

Dagens etappe har en innlagt spurt etter to mils sykling. Der har Hushovd mulighet til å ta poeng i kampen om den grønne trøya før rytterne går inn i et tøffere parti med tre fjelloverganger.

- Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg gjør. Jeg må bare se hva de sterkeste utfordrerne i spurten finner på og forholde meg til det. Det er den franske nasjonaldagen i dag, så jeg regner med det blir mye støting. Jeg er ikke overrasket om noen av dem går helt inn, sier Hushovd.

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal