NRK Meny
Normal

- Merket lite til veltet

Thor Hushovd er i god form, men må være mer offensiv i spurtene, mener treneren.

Thor Hushovd
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

- Hushovd merker lite til velten han hadde på mandagens etappe, sier trener Atle Kvålsvoll etter gårsdagens 12. plass for Credit Agricole-rytteren.

- Mer offensiv

Kvålsvoll mener Hushovd nå må være mer offensiv i spurtene.

- Det er tydelig at kroppen er bedre enn den kunne ha vært. Nå må han være skikkelig offensiv på spurten igjen, og prøve å unngå at det blir så tighte spurter i forhold til å kjøre inn bruddet. Det ble veldig hektisk mot slutten, og sånn sett er jeg veldig fornøyd med at han ikke har det verre, sier han.

- Gikk greit

Hushovd selv mener hofteskaden han pådro seg etter fallet på 2. etappen ikke påvirket løpet altfor mye i går.  

- Det var bra, det gikk rolig i dag, sa han etter løpet. Jeg fikk tid til å restitere meg, og setemusklaturen ble skikkelig varm. Det gikk greit på slutten, i hvert fall, sier han til NRK Sport.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag