NRK Meny
Normal

- Merket lite til veltet

Thor Hushovd er i god form, men må være mer offensiv i spurtene, mener treneren.

Thor Hushovd
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

- Hushovd merker lite til velten han hadde på mandagens etappe, sier trener Atle Kvålsvoll etter gårsdagens 12. plass for Credit Agricole-rytteren.

- Mer offensiv

Kvålsvoll mener Hushovd nå må være mer offensiv i spurtene.

- Det er tydelig at kroppen er bedre enn den kunne ha vært. Nå må han være skikkelig offensiv på spurten igjen, og prøve å unngå at det blir så tighte spurter i forhold til å kjøre inn bruddet. Det ble veldig hektisk mot slutten, og sånn sett er jeg veldig fornøyd med at han ikke har det verre, sier han.

- Gikk greit

Hushovd selv mener hofteskaden han pådro seg etter fallet på 2. etappen ikke påvirket løpet altfor mye i går.  

- Det var bra, det gikk rolig i dag, sa han etter løpet. Jeg fikk tid til å restitere meg, og setemusklaturen ble skikkelig varm. Det gikk greit på slutten, i hvert fall, sier han til NRK Sport.

Siste nytt

 • Lundby vant i Tyskland

  Maren Lundby ledet med et hopp på 105 meter etter 1. omgang, og selv om hun ikke kom like langt i 2. omgang ble det seier for Toten-jenta. Hun landet på 102 meter, fikk 269,1 poeng, og vant dermed med god margin foran Katharina Althaus på andreplass. – Jeg har vært nervøs i hele dag. Det er gøy å få til to gode hopp. Jeg har hoppet bra her før, sier Lundby.

  Lundby
  Foto: Felix Kastle / AFP
 • Sverige tapte bronsedrama

  Sverige tapte bronsefinalen mot Nederland 21-24 etter noen spennende sluttminutter. Nederland hadde overtaket til pause, menn Sverige kom tilbake og ledet halvveis ut i andre omgang. Det ble til slutt en fjerdeplass for Bella Gulldén og co.

  VM i håndball for kvinner. Sverige - Argentina 38-24
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Forfang beste norske på fjerdeplass

  Johann André Forfang slo tilbake etter fiaskoen i går, og ble beste nordmann i Engelberg på 4. plass. Richard Freitag vant. – Jeg er fornøyd, spesielt etter dagen i går. Nå skal jeg jobbe litt med tilløpet, så får vi se i hoppuka, sier Forfang.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp: Kvinner
EM svømming
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
Sport i dag
EM svømming
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
Sportsrevyen
Sportsrevyen