Huseklepp: – Landskampen blir ikke noe problem

Brann-spissen fikk seriestarten ødelagt av mageonde, men Erik Huseklepp frykter ikke at landskampen mot Albania ryker. – Jeg er mye bedre nå, sier 28-åringen.

Brann-spissen måtte ut i pausen mot Vålerenga.

MÅTTE GÅ AV BANEN: Erik Huseklepp ble byttet ut etter 45 minutter da Brann møtte Vålerenga lørdag.

– Jeg tror alle kunne se at jeg ikke var i form på lørdag. Jeg burde nok ikke ha spilt. Men det går mye bedre nå. Allerede i går (søndag) var jeg i bedre form, sier Erik Huseklepp til NRK.no.

Landslagssjef Egil Olsen

NY TILLIT: Landslagssjef Egil Olsen har gitt Huseklepp ny tillit på landslaget etter gode treningskamper i vinter.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

– Landskampen ikke noe problem

Bergenseren spilte fra start da Brann møtte Vålerenga i seriestarten lørdag, en kamp Brann vant 3-1 . Men allerede etter 45 minutter forsvant Huseklepp av banen , på grunn av et magevirus.

Huseklepp er tatt ut i landslagstroppen som fredag møter Albania til VM-kvalifiseringskamp på Ullevaal Stadion. Brann-spilleren forsikrer at landslags-comebacket ikke er i fare.

– Landskampen blir ikke noe problem, sier Huseklepp.

Ble vraket i høst

Bergenseren var i lang tid en av Egil «Drillo» Olsens betrodde menn på landslaget, men i august ble Huseklepp vraket fra landslagstroppen.

28-åringen var halvskadet og imponerte derfor ikke da han returnerte til Brann i fjor høst, men er nå frisk og har fått bygget opp formen i løpet av vinteren.

– Erik er i strålende form. forsikret Brann-trener Rune Skarsfjord lørdag.

Siste nytt

 • Lagerbäck vraker Johansen

  Norges lag i den viktige nasjonsligakampen mot Kypros er klart, og kaptein Stefan Johansen starter på benken. Disse starter: Jarstein, Elabdellaoui (K), Nordtveit, Rosted, Meling, Fossum, Henriksen, Selnæs, M. Elyounoussi, Kamara og T. Elyounoussi.

  Nasjonsliga Kypros mot Norge.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Narvik valgt som norsk VM-kandidat

  Skiforbundet har valgt Narvik som søkerby til en eventuell søknad for VM i alpint i 2027. Det offentliggjorde skipresident Erik Røste på en pressekonferanse på Gardermoen mandag. Hafjell/Kvitfjell var den andre aktuelle kandidaten.

  Norsk søkerkandidat til alpin-VM
  Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
 • To norske EM-sigrar i dag

  Steffen Walstads mannskap slo Polen 9-3 og Tyskland 7-4 i dagens to kampar i curling-EM i Estland. Norge har dermed tre sigrar og to tap hittil.

  Tysdag morgon møter Norge Sverige, som har vunne alle sine kampar hittil.

  Steffen Walstad
  Foto: John Locher / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Nasjonsligaen: Kypros - Norge