NRK Meny
Normal

Huseklepp: – Landskampen blir ikke noe problem

Brann-spissen fikk seriestarten ødelagt av mageonde, men Erik Huseklepp frykter ikke at landskampen mot Albania ryker. – Jeg er mye bedre nå, sier 28-åringen.

Brann-spissen måtte ut i pausen mot Vålerenga.

MÅTTE GÅ AV BANEN: Erik Huseklepp ble byttet ut etter 45 minutter da Brann møtte Vålerenga lørdag.

– Jeg tror alle kunne se at jeg ikke var i form på lørdag. Jeg burde nok ikke ha spilt. Men det går mye bedre nå. Allerede i går (søndag) var jeg i bedre form, sier Erik Huseklepp til NRK.no.

Landslagssjef Egil Olsen

NY TILLIT: Landslagssjef Egil Olsen har gitt Huseklepp ny tillit på landslaget etter gode treningskamper i vinter.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

– Landskampen ikke noe problem

Bergenseren spilte fra start da Brann møtte Vålerenga i seriestarten lørdag, en kamp Brann vant 3-1 . Men allerede etter 45 minutter forsvant Huseklepp av banen , på grunn av et magevirus.

Huseklepp er tatt ut i landslagstroppen som fredag møter Albania til VM-kvalifiseringskamp på Ullevaal Stadion. Brann-spilleren forsikrer at landslags-comebacket ikke er i fare.

– Landskampen blir ikke noe problem, sier Huseklepp.

Ble vraket i høst

Bergenseren var i lang tid en av Egil «Drillo» Olsens betrodde menn på landslaget, men i august ble Huseklepp vraket fra landslagstroppen.

28-åringen var halvskadet og imponerte derfor ikke da han returnerte til Brann i fjor høst, men er nå frisk og har fått bygget opp formen i løpet av vinteren.

– Erik er i strålende form. forsikret Brann-trener Rune Skarsfjord lørdag.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal