Hopp til innhold

Hovland hevet seg – klarte cuten i Texas

Med en runde på ett slag over par på åpningsrunden, lå Viktor Hovland nede på en delt 68. plass etter første runde i ukens turnering på PGA-touren i Texas.

Dermed trengte han en bedre runde for å klare cuten og ta seg videre til helgens runder. Bedre gikk det også for Hovland fredag, som startet med birdie på hull 10, nordmannens første hull for runden.

Etter ytterligere én birdie, én eagle og to bogeyer ble det til slutt en runde på to slag under par.

Mye av æren for det skal puttingen til Hovland ha. 25-åringen senket flere viktige parputter fra litt distanse, i tillegg til puttene han senket for birdier og eagle.

I skrivende stund ligger han på en delt 38. plass, ett slag under par for turneringen. Dermed vil han klare cuten i turneringen. For øyeblikket er det Harris English som leder turneringen, ni slag under par totalt.

Viktor Hovland
Foto: JONATHAN BACHMAN / AFP

Siste nytt

 • Pellegrino tatt ut på Tanzanias landslag

  Amahl Pellegrino har alltid vært åpen om at han drømmer om å spille for det norske landslaget. Nå har han blitt tatt ut på Tanzanias landslag.

  Det skriver Bodø/Glimt på sine nettsider.

  – Selvfølgelig er det en stor nyhet. Det er kult for både meg og familien. I hvert fall for foreldrene mine. Jeg har jo røtter i Tanzania, så selv om jeg er født i Norge er det veldig kult for oss, sier Pellegrino.

  Etter Pellegrino-nyheten sier Norges landslagssjef Ståle Solbakken til NRK at han har vært klar over at Pellegrino kan representere Tanzania.

  – Vi tar til enhver tid ut de vi mener er riktige, også med tanke på Pellegrino. Og vi ville aldri tatt ut noen i hans alder bare for å sikre at han ikke kunne spille for et annet land, sier Solbakken.

  Dersom Pellegrino representerer Tanzania lukker døren seg for å spille for Norge. Derfor har Pellegrino en tøff avgjørelse å ta.

  – Det er stort å bli tatt ut for Tanzania, men det hadde det vært å spille for Norge også. Valget er veldig vanskelig, samtidig som det er kult å ha den muligheten. Det blir nok litt tenking nå, sier Glimt-stjernen.

  Tanzania er rangert som nummer 130 på Fifa-rankingen.

  Eliteserien i fotball 2023: Bodø/Glimt-Stabæk
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Djokovic slet seg videre i Roland-Garros

  Den serbiske tennisstjernen Novak Djokovic måtte virkelig jobbe for avansementet i Roland Garros da han møtte Alejandro Davidovich Fokina i åttedelsfinalen.

  Serberen gikk likevel videre etter å ha vunnet i strake sett med sifrene 7-6 (7-4), 7-6 (7-5), 6-2. Kampen varte i 3 timer og 36 minutter.

  Etter to jevnspilte og tette sett, som begge måtte avgjøres i tiebreak, viste verdenstreeren muskler og gikk raskt opp i 3-0 ledelse etter å ha brutt spanjolens serve.

  Spanjolen tviholdt likevel i det lille halmstrået som holdt han inne i turneringen, fram til Djokovic igjen brøt serven hans og vant settet 6-2.

  I semifinalen møter Djokovic vinneren av kampen mellom peruanske Juan Pablo Varillas og polske Hubert Hurkacz. (NTB)

  Novak Djokovic
  Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste