Hopp til innhold

Hovland falt på listene etter solid start – elleve slag bak lederen

Viktor Hovland fikk en kjempeåpning på andre dag av PGA-turneringen i Connecticut, men endte runden på par etter en svak avslutning.

Hovland ligger to slag under par etter to runder. Hele elleve slag skiller opp til den sørkoreanske lederen Tom Kim.

Hovland fikk en svært god start på fredagens runde med to birdier på de tre første hullene. På hull seks ble det en ny birdie, men så måtte han bokføre dagens første bogey.

Nordmannen havnet i trøbbel på hull sju, og parputten var akkurat ikke lang nok til å gå i hullet. På hull ni havnet han igjen i trøbbel, men han reddet seg inn med en flott chip som ga par.

På hullet etter måtte han tåle en ny bogey, men han slo tilbake med birdie på hull tolv. Da var han fortsatt under par for dagen. På hull 15 og 16 måtte han bokføre bogeyer etter å ha trøblet stort rundt greenen.

Hovland greide ikke cuten i majorturneringen US Open for en uke siden. I Connecticut har han til tider funnet tilbake til godt spill, uten at det har gitt en plass i tetsjiktet.

(NTB)

Foo1o86EijI
Foto: AP

Siste nytt

 • Historiske Cavendish tror karrieren er over

  Mark Cavendish (39) vant den femte etappen og ble historisk som den mestvinnende rytteren i det franske rittet med 35 etappeseiere.

  Etter avslutningsetappen åpnet Cavendish opp om fremtiden sin på sykkelsetet, etter at han han ble spurt om dette var han siste løp.

  – Antagelig det ja, svarte han tydelig rørt til Eurosport etter målgang

  Det er 16 år siden Cavendish vant sin første etappe i Tour de France.

  Han var blant de første som startet på avslutningsetappen.

  Tour de France
  Foto: Stephane Mahe / Reuters
 • LeBron James reddet USA fra fiasko mot Sør-Sudan

  LeBron James avverget et pinlig tap for USA i en treningskamp mot Sør-Sudan i London før sommer-OL i Paris.

  Det stjernespekkede amerikanske landslaget vant med kun ett poeng i 101-100-seieren. Til pause lå de under 44-58.

  39 år gamle James scoret 25 poeng i kampen, inkludert de to siste som ga USA seieren med åtte sekunder igjen på klokken.

  – Vi må fortsette å ta skritt fremover, sa James, som har vunnet to OL-gull med USA og vunnet NBA fire ganger.

  USA er rangert som verdens beste landslag, mens Sør-Sudan er helt nede på 33.-plass på Det internasjonale basketballforbundets ranking.

  Sør-Sudan debuterte i VM i fjor, men ble eliminert i gruppespillet. De får også OL-debuten sin denne sommeren. I Paris møtes USA og Sør-Sudan igjen i gruppespillet, i Lille 31. juli.

  (NTB)

  Britain Basketball US South Sudan
  Foto: Kin Cheung / AP
 • USA-proff Gregersen med to scoringer i snuoperasjon

  Midtstopper Stian Gregersen scoret begge målene for Atlanta i 2–1 seieren mot Columbus Crew i den amerikanske toppserien MLS.

  Det var Gregersen sine to første mål for Atlanta etter overgangen fra franske Bordeaux. November i fjor var sist gang at han var med i den norske landslagstroppen.

  MLS: Columbus Crew at Atlanta United FC
  Foto: Dale Zanine / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal