Hovland avsluttet svakt

Viktor Hovland begynte tredje dag av PGA-turneringen i Las Vegas bra, og lå inne blant de ti beste ved tolvte hull, men falt av og endte på delt 18.-plass.

Viktor Hovland var i ferd med å sy sammen en formidabel tredjerunde på PGA-touren, men med tre bogeys på den siste delen av lørdagens runde endte han tre slag under par og falt ned på lista.

Hovland endte på 69 slag totalt, og før den avsluttende runden ligger 23-åringen totalt seks slag under par før de 18 siste hullene.

Amerikaneren Russell Hendry leder turneringen på Shadow Creek-banen med 15 slag under par, altså ni slag foran Hovland. Det er tre slag ned til en firedelt annenplass bestående utelukkende av amerikanere.

Hovland slår ut på siste runde klokka 19.21 norsk tid søndag. (NTB)

The CJ Cup @ Shadow Creek - Round Three
Foto: Christian Petersen / AFP

Siste nytt

 • O'Connor slo tilbake

  Ben O'Connor vann den 17. etappen av Giro d'Italia i dag og slo dermed tilbake etter gårsdagens andreplass.

  Sigeren er hans første i ein Grand Tour. I går tok han igjen Jan Tratnik like før mål, men vart likevel slått med sju sekund av slovenaren.

  NTT-ryttaren var 31 sekund føre austerrikaren Hermann Pernsteiner i mål. Thomas De Gendt spurtslo Ilnur Zakarin om tredjeplassen.

  Giro d'Italia
  Foto: Luca Bettini / AFP
 • Lampaert vant Brügge - De Panne

  Hjemmehåpet Yves Lampaert kom alene til mål og vant sykkelrittet Brugge-De Panne.

  Da onsdagens endagersritt beveget seg inn i avslutningen satt 13 ryttere i frontgruppen med vinnerkandidater. Én av dem var Sven Erik Bystrøm.

  Med rundt ti kilometer til mål måtte imidlertid rogalendingen se åtte av bruddkameratene forsvinne foran seg. Noen kilometer deretter angrep så Lampaert og fikk en luke han ikke ga fra seg igjen.

  Lampaert
  Foto: Luc Claessen / AFP
 • U19-EM er avlyst

  UEFA avgjorde i går at U19-EM i fotball 2020 er endeleg avlyst, etter fleire utsetjingar.

  EM skulle gått i Belfast, opprinneleg i juli, så i november, så i mars neste år.

  Ei av årsakene er at den siste runden i kvalifiseringa heller ikkje er avvikla. Der skulle Norge ha møtt Italia, Island og Slovenia.

  I EM i Finland i 2018 blei Norge nummer fem.

  Norge - Finland, U19-EM i Finland i 2018
  Foto: Juha Harju / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal