NRK Meny
Normal

Hoppkvalifiseringen ble utsatt

Hoppkvalifiseringen i ski-VM i Oslo er blitt utsatt til torsdag kl 15.30 på grunn av vanskelige værforhold.

Tåke i Holmenkollen

Slik så det ut i Holmenkollen i dag ettermiddag.

Foto: Anders Engeland

Tåka har vært svært tett i Holmenkollen i dag, og juryen valgte derfor til slutt å utsette kvalifiseringen til hopprennet.

Hopprennet skal etter planen starte torsdag klokka 17.00. Det blåste for mye i Holmenkollen onsdag kveld. Dessuten var tåken svært tett.

Torsdag er det meldt om bedre vær og forhold. Anders Bardal, Anders Jacobsen, Johan Remen Evensen og Tom Hilde skal forsvare de norske fargene.

Siste nytt

 • Gerrard kan bli Rangers-manager

  Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

  SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Magnus Carlsen slo Topalov

  Magnus Carlsen beseiret Veselin Topalov for første gang på seks år og avløste bulgareren som leder av storturneringen Shamkir Chess i Aserbajdsjan, melder NTB. Det var den norske verdensmesterens annen seier i turneringen. De fem øvrige partiene har endt med remis, og totalt er Carlsen nå ubeseiret i sine 30 siste partier.

 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag