NRK Meny
Normal

Forblir polsk

- Det er mye bedre tilbud her enn hjemme i Norge, sier speedway-kjøreren Rune Holta.

Rune Holta med andreplass i VM-avslutningen
Foto: MLEJNKOVA ALEXANDRA / AP

Lørdag sikret han seg retten til å kjøre i VM neste år også. Og etter en meget sterk sesongavslutning velger han å fortsette som polakk også neste sesong.

- Valget var egentlg lett, sier han til NRK.

Han hjalp Polen til gull i lag-VM. Selv endte han på sjuendeplass i VM individuelt, til tross for en trøblete forsesong med skader og flykrasj.

- Det er ikke aktuelt for meg å vende hjem til Norge nå. Norge har ikke noe landslag, ikke engang et nasjonalt mesterskap, sier han til NRK.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin spesial