Forblir polsk

- Det er mye bedre tilbud her enn hjemme i Norge, sier speedway-kjøreren Rune Holta.

Rune Holta med andreplass i VM-avslutningen
Foto: MLEJNKOVA ALEXANDRA / AP

Lørdag sikret han seg retten til å kjøre i VM neste år også. Og etter en meget sterk sesongavslutning velger han å fortsette som polakk også neste sesong.

- Valget var egentlg lett, sier han til NRK.

Han hjalp Polen til gull i lag-VM. Selv endte han på sjuendeplass i VM individuelt, til tross for en trøblete forsesong med skader og flykrasj.

- Det er ikke aktuelt for meg å vende hjem til Norge nå. Norge har ikke noe landslag, ikke engang et nasjonalt mesterskap, sier han til NRK.

Siste nytt

 • Syk Ingebrigtsen dropper løp

  Jakob Ingebrigtsen stiller ikke til starte i det 10 km lange gateløpet Hytteplanmila lørdag. Gjert Ingebrigtsen bekrefter fredag overfor NRK at europamesteren på 1500 og 5000 meter sliter med forkjølelse. Derimot stiller brødrene Henrik og Filip til start. Søndag reiser alle tre til Flagstaff, Arizona, på høydesamling.

  Jakob Ingebrigtsen i Ostrava
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Håndballens superstjerne mister VM

  Ifølge avisen L'Equipe ser Nikola Karabatic ut til å miste håndball-VM i januar. Den franske storavisen mener å vite at Karabatic skal opereres i foten fredag og blir borte fra spill i fire måneder. Dette kan føre til at PSG-spilleren ikke kommer til å spille i mesterskapet i Danmark og Tyskland 10. til 27. januar.

  HANDBALL-GOLDEN-LEAGUE-FRA-NOR
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Norge til kvartfinalen i mixed-VM

  Norge slo Ungarn 8-1 i den siste gruppespillkampen og er klar for kvartfinalen i mixed-VM i curling i Kelowna i Canada. Kvartfinalen spilles natt til lørdag norsk tid, og det er ikke klart hvem som blir Norges motstander. Seieren over Ungarn var Norges sjette av sju mulige i mesterskapet

  Ingvild Skaga
  Foto: Valentin Flauraud / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag