NRK Meny
Normal

Forblir polsk

- Det er mye bedre tilbud her enn hjemme i Norge, sier speedway-kjøreren Rune Holta.

Rune Holta med andreplass i VM-avslutningen
Foto: MLEJNKOVA ALEXANDRA / AP

Lørdag sikret han seg retten til å kjøre i VM neste år også. Og etter en meget sterk sesongavslutning velger han å fortsette som polakk også neste sesong.

- Valget var egentlg lett, sier han til NRK.

Han hjalp Polen til gull i lag-VM. Selv endte han på sjuendeplass i VM individuelt, til tross for en trøblete forsesong med skader og flykrasj.

- Det er ikke aktuelt for meg å vende hjem til Norge nå. Norge har ikke noe landslag, ikke engang et nasjonalt mesterskap, sier han til NRK.

Siste nytt

 • Bjørn Helge Riise forlater Aalesund

  Bjørn Helge Riise får ikke fornyet kontrakt etter sesongen og har dermed valgt å forlate klubben umiddelbart. – Ut fra situasjonen min slik den har blitt og at kontrakten ikke blir fornyet, så hadde det blitt lite spilletid på meg, sier han til aafk.no.

  Bjørn Helge Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Hauger får skryt av Red Bull-sjef

  Formel 4-fører Dennis Hauger får rosende ord av Red Bull-sjef Helmut Marko. – Fram til nå har Dennis innfridd alle våre forventninger til det fulle, sier Marko i et intervju med Parc Fermé. Hauger signerte som juniorfører i Red Bull-systemet i fjor.

  Helmut Marko
  Foto: Leonhard Foeger / Reuters
 • Mandé til dansk fotball

  Stabæks keeper Sayouba Mandé blir konkurrenten til norske Sten Grytebust i Odense Boldklubb i dansk Superliga. Ifølge Budstikka har Mandé skrevet under på en fireårskontrakt med OB.

  Sayouba Mande
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Doping Documentary: IOC og det russiske dopingkomplottet