NRK Meny
Normal

Holm varsler «stor nyhet» under pressetreff

Cecilia Brækhus' amerikanske nemesis Holly Holm har invitert til pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i kveld norsk tid. Etter det NRK erfarer vil deler av pressemøtet omhandle det kjølige forholdet til Cecilia Brækhus.

Brækhus - Holm

Cecilia Brækhus-leiren sliter med å komme til enighet med Holly Holm-teamet om et mulig boksemøte mellom de to weltervekterne.

Foto: NTB Scanpix

Den amerikanske boksejenta har i lang tid avstått å snakke om Cecilia Brækhus, og ønsket ikke å bli intervjuet da NRK.no tok kontakt mandag.

En som imidlertid ville snakke, var hennes promotor Lenny Fresquez.

Heftig ordkrig mellom partene

Amerikaneren gikk til kraftig ordelag mot den norske 31-åringen og hennes promotor-team i et lengre intervju med NRK.no sent mandag kveld, der han blant skjelte ut Sauerland, Brækhus sitt promotor-team, for å ha arrangert helgens kamp mot Mia St. John.

– Det kommer aldri til å skje, og det er Brækhus-leirens feil, sa Fresquez om et mulig bokseoppgjør mellom Cecilia Brækhus og hans elev.

Nisse Sauerland og Cecilia Brækhus

Brækhus-promotor Nisse Sauerland har samarbeidet med Cecilia Brækhus siden 2008. Her er de avbildet sammen foran helgens kamp mot Mia St. John.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Konfrontert med Fresquez' uttalelser, svarte Nisse Sauerland, Cecilia Brækhus' tyske promotor, i en minst like krass tone.

– Det er fullstendig tullprat. Jeg er så lei av ham. Jeg orker ikke å bry meg lenger, tordnet Sauerland til NRK.no, og gjorde det klart at de to promotorene ikke var på talefot, og at forhandlingene hadde brutt sammen.

Tirsdag har norske bokseeksperter uttalt at Brækhus heller burde se etter andre motstandere, enn å jakte det som virker å være et «umulig» møte med dama som titulerer seg selv «verdens beste kvinnelige bokser», Holly Holm.

«Major announcement»

Tirsdag ettermiddag lokal tid skal den amerikanske boksejenta holde en pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i New Mexico, der det varsles en «major announcement».

Det er grunn til å tro at den varslede stornyheten omhandler Cecilia Brækhus.

Etter det Holm-promotor Fresquez ga uttrykk for under mandagens intervju med NRK.no, vil Fresquez og Holly selv sette et endelig punktum for forhandlingene på pressekonferansen, og meddele at den etterlengtede kampen mellom Holm og Brækhus aldri vil finne sted.

Pressekonferansen skal holdes kl 13.00 lokal tid, altså kl 21.00 norsk tid.

Siste nytt

 • Nytt nederlag for Zuccarello

  Drømmen om NHL-sluttspill henger i en enda tynnere tråd for New Yorks Rangers og Mats Zuccarello etter nok et tap. Det endte 3-4 mot Philadelphia Flyers. Det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen.

  Video Zucca spent foran ny sesong
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ringerike rykker opp

  Drømmen om eliteserien brast for Arctic Eagles som ble knust av Ringrike i kveldens kvalifiseringskamp. Nordlendingene måtte ha minimum uavgjort, men Ringerike vant hele 7-2 og tar steget opp til øverste nivå neste sesong.

  Ishockey: Kvalifisering til Get-ligaen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Graham Hansen briljerte

  Caroline Graham Hansen storspilte da Wolfsburg knuste Slavia Praha i mesterligaens kvartfinale. 23-åringen leverte både scoring og målgivende pasning i 5-0-seieren. Dermed har det tyske storlaget et meget bra utgangspunkt før returoppgjøret i Tjekkia.

  FBL-C1-WOMEN-PARIS-WOLFSBURG
  Foto: FRANCK FIFE / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM alpint: Super-G, kvinner og menn
NM alpint: Super-G kvinner og menn
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
V-cupfinale skiskyting: Sprint kvinner
Vinterstudio
V-cupfinale hopp: Skiflyging
Sport i dag med V-cupfinaler, skiskyting og hopp
Sport i dag
Privatlandskamp fotball menn: Norge - Australia