NRK Meny
Normal

Holm varsler «stor nyhet» under pressetreff

Cecilia Brækhus' amerikanske nemesis Holly Holm har invitert til pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i kveld norsk tid. Etter det NRK erfarer vil deler av pressemøtet omhandle det kjølige forholdet til Cecilia Brækhus.

Brækhus - Holm

Cecilia Brækhus-leiren sliter med å komme til enighet med Holly Holm-teamet om et mulig boksemøte mellom de to weltervekterne.

Foto: NTB Scanpix

Den amerikanske boksejenta har i lang tid avstått å snakke om Cecilia Brækhus, og ønsket ikke å bli intervjuet da NRK.no tok kontakt mandag.

En som imidlertid ville snakke, var hennes promotor Lenny Fresquez.

Heftig ordkrig mellom partene

Amerikaneren gikk til kraftig ordelag mot den norske 31-åringen og hennes promotor-team i et lengre intervju med NRK.no sent mandag kveld, der han blant skjelte ut Sauerland, Brækhus sitt promotor-team, for å ha arrangert helgens kamp mot Mia St. John.

– Det kommer aldri til å skje, og det er Brækhus-leirens feil, sa Fresquez om et mulig bokseoppgjør mellom Cecilia Brækhus og hans elev.

Nisse Sauerland og Cecilia Brækhus

Brækhus-promotor Nisse Sauerland har samarbeidet med Cecilia Brækhus siden 2008. Her er de avbildet sammen foran helgens kamp mot Mia St. John.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Konfrontert med Fresquez' uttalelser, svarte Nisse Sauerland, Cecilia Brækhus' tyske promotor, i en minst like krass tone.

– Det er fullstendig tullprat. Jeg er så lei av ham. Jeg orker ikke å bry meg lenger, tordnet Sauerland til NRK.no, og gjorde det klart at de to promotorene ikke var på talefot, og at forhandlingene hadde brutt sammen.

Tirsdag har norske bokseeksperter uttalt at Brækhus heller burde se etter andre motstandere, enn å jakte det som virker å være et «umulig» møte med dama som titulerer seg selv «verdens beste kvinnelige bokser», Holly Holm.

«Major announcement»

Tirsdag ettermiddag lokal tid skal den amerikanske boksejenta holde en pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i New Mexico, der det varsles en «major announcement».

Det er grunn til å tro at den varslede stornyheten omhandler Cecilia Brækhus.

Etter det Holm-promotor Fresquez ga uttrykk for under mandagens intervju med NRK.no, vil Fresquez og Holly selv sette et endelig punktum for forhandlingene på pressekonferansen, og meddele at den etterlengtede kampen mellom Holm og Brækhus aldri vil finne sted.

Pressekonferansen skal holdes kl 13.00 lokal tid, altså kl 21.00 norsk tid.

Siste nytt

 • City vann trass to Napoli-straffer

  Manchester City slo Napoli 2-1 i meisterligaen. Raheem Sterling og Gabriel Jesus gav City 2-0 tidleg.

  Så stoppa det opp for engelskmennene. Napoli bomma først på straffe, men Amadou Diawara scora då Napoli fekk ny straffe.

  City har dermed vunne alle sine tre kampar i gruppespelet.

 • Start med langt steg mot opprykk

  Start slo Ranheim 4-2 og har stø kurs mot opprykk til eliteserien.

  Andreas Rye og Mads Reginiussen gav Ranheim 2-0. Men to av Niels Vorthoren gav 2-2 ved pause, og to av Steffen Lie Skålevik sikra Start-siger.

  Start - Ranheim
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal