Holm varsler «stor nyhet» under pressetreff

Cecilia Brækhus' amerikanske nemesis Holly Holm har invitert til pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i kveld norsk tid. Etter det NRK erfarer vil deler av pressemøtet omhandle det kjølige forholdet til Cecilia Brækhus.

Brækhus - Holm

Cecilia Brækhus-leiren sliter med å komme til enighet med Holly Holm-teamet om et mulig boksemøte mellom de to weltervekterne.

Foto: NTB Scanpix

Den amerikanske boksejenta har i lang tid avstått å snakke om Cecilia Brækhus, og ønsket ikke å bli intervjuet da NRK.no tok kontakt mandag.

En som imidlertid ville snakke, var hennes promotor Lenny Fresquez.

Heftig ordkrig mellom partene

Amerikaneren gikk til kraftig ordelag mot den norske 31-åringen og hennes promotor-team i et lengre intervju med NRK.no sent mandag kveld, der han blant skjelte ut Sauerland, Brækhus sitt promotor-team, for å ha arrangert helgens kamp mot Mia St. John.

– Det kommer aldri til å skje, og det er Brækhus-leirens feil, sa Fresquez om et mulig bokseoppgjør mellom Cecilia Brækhus og hans elev.

Nisse Sauerland og Cecilia Brækhus

Brækhus-promotor Nisse Sauerland har samarbeidet med Cecilia Brækhus siden 2008. Her er de avbildet sammen foran helgens kamp mot Mia St. John.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Konfrontert med Fresquez' uttalelser, svarte Nisse Sauerland, Cecilia Brækhus' tyske promotor, i en minst like krass tone.

– Det er fullstendig tullprat. Jeg er så lei av ham. Jeg orker ikke å bry meg lenger, tordnet Sauerland til NRK.no, og gjorde det klart at de to promotorene ikke var på talefot, og at forhandlingene hadde brutt sammen.

Tirsdag har norske bokseeksperter uttalt at Brækhus heller burde se etter andre motstandere, enn å jakte det som virker å være et «umulig» møte med dama som titulerer seg selv «verdens beste kvinnelige bokser», Holly Holm.

«Major announcement»

Tirsdag ettermiddag lokal tid skal den amerikanske boksejenta holde en pressekonferanse i hjembyen Albuquerque i New Mexico, der det varsles en «major announcement».

Det er grunn til å tro at den varslede stornyheten omhandler Cecilia Brækhus.

Etter det Holm-promotor Fresquez ga uttrykk for under mandagens intervju med NRK.no, vil Fresquez og Holly selv sette et endelig punktum for forhandlingene på pressekonferansen, og meddele at den etterlengtede kampen mellom Holm og Brækhus aldri vil finne sted.

Pressekonferansen skal holdes kl 13.00 lokal tid, altså kl 21.00 norsk tid.

Siste nytt

 • Reinkind storspilte mot Porto

  Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

  Harald Reinkind
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal