Højbjerg til Tottenham

Den danske landslagsspilleren Pierre-Emile Højbjerg er klar for Tottenham. Han hentes fra Southampton og har signert en femårskontrakt.

– Vi er henrykt over å kunne offentliggjøre at vi har signert Pierre-Emile Højbjerg, meldte Tottenham og avslørte at han får drakt nummer 5.

Det var opprinnelig et betydelig gap mellom Tottenhams bud og Southamptons krav, men klubbene ble enige til sist. Kyle Walker-Peters går motsatt vei. Han har vært utleid til sørkystklubben, men har nå signert en femårsavtale.

Pierre-Emile Højbjerg
Foto: Andrew Boyers / Reuters

Siste nytt

 • Tennisstjerne raste mot været

  Hviterusseren Victoria Azarenka tok seg videre fra 1. runde i Roland-Garros, men er ikke spesielt fornøyd med at Grand Slam-turneringen er flyttet til høsten på grunn av koronapandemien.

  Søndag kom kampene i gang, og Azarenka klaget høylytt da hun møtte montenegrinske Danka Kovinic i 1. runde. Hun ledet 2–1 i første sett da kampen ble satt på vent en liten periode på grunn av regn. Spillerne ble bedt om å vente ved banen for å se om nedbøren ga seg.

  – Jeg kommer til å bli kald. Nei, jeg vil ikke vente her et par minutter, for jeg fryser, sa hviterusseren før hun fortsatte:

  – Det er åtte grader. Åtte grader! Jeg bor i Florida. Jeg er vant til varmt vær.

  Kampen kom i gang igjen etter om lag et kvarter etter at spillerne hadde oppholdt seg innendørs. Azarenka vant det første settet 6–1 og det andre 6–2. (NTB)

  France Tennis French Open
  Foto: Alessandra Tarantino / AP
 • Kritisk Guardiola: – Ingen bryr seg

  Manchester City-manager Josep Guardiola er kritisk til det intense kampprogrammet og bekymret for fotballspillernes helse.

  Manchester City har åtte kamper i vente innen utgangen av oktober, og i tillegg skal flere av Guardiolas stjerner spille landskamper innimellom et allerede tettpakket program.

  – Spillerne har hatt to ukers sesongoppkjøring, og nå må de spille hver tredje dag i elleve måneder. De er ikke maskiner, påpeker Guardiola, ifølge nyhetsbyrået DPA.

  – Ingen bryr seg om spillerne. Alle, Premier League, Uefa, de har beskyttet sin egen business og posisjon, fortsetter Citys spanske manager.

  City møter Arsenal i Premier League mandag. (NTB)

  pep
  Foto: Dave Thompson / AFP
 • Offensiv Ruud før Roland-Garros

  Casper Ruud slet med en vond arm da han røk ut i semifinalen i ATP 500-turneringen i Hamburg lørdag, men har tro på at han skal komme uthvilt til Roland-Garros.

  – Jeg får prøve å hvile og bygge overskudd før første kamp. Jeg satser på at det blir en god oppladning, sa Ruud til NTB etter lørdagens kamp i Hamburg.

  Årets tredje Grand Slam-turnering starter i Paris søndag. Det er ennå ikke bestemt når Casper Ruud møter Yuichi Sugita i 1. runde, men det blir tidligst mandag. Japaneren er nummer 93 på ATPs verdensranking. Der ligger Ruud offisielt på 30.-plassen, men mandag får han et opprykk til 25.-plass. (NTB)

  Davis Cup 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal