NRK Meny
Normal

Høidalen/Gøranson vant norsk duell

Vegard Høidalen og Kjell Arne Gøranson gikk seirende ut av den norske duellen mot Bjørn Maaseide og Iver Horrem i verdensserien i sandvolleyball torsdag.

Vegard Høidalen og Kjell Arne Gøranson
Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

Høidalen/Gøranson vant 2-1 (14-21, 21-19, 16-14). Tidligere torsdag tapte Høidalen/Gøranson 0-2 (22-24, 14-21) for det argentinske paret Conde/Baracetti som er rangert som nummer seks.

Det norske paret er rangert som nummer 27 og er sikret 17.-plass.

Maaseide/Horrem tapte også sin første kamp torsdag med 0-2 (21-19, 21-15) mot østerrikerne Gosch/Horst. Dermed ble det 25.-plass for sandduoen.

Kjemperud/Skarlund fortsatt med

Det tredje norske herreparet som i aksjon torsdag, Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund, vant sin første kamp 2-0 (21-17, 21-19) over italienerne Lione/Varnier.

I sin annen kamp møtte de sterk motstand i turneringens tredje beste lag, russerne Barsouk/Kolodinsky, og tapte 0-2 (21-16, 21-17).Kjemperud/Skarlund er også sikret 17.-plass.

 

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Mester mot legende i vintersport
Mester mot legende i vintersport