Høgmo vil teste Ødegaard på trening

Landslagssjefen ville ikke svare på om Martin Ødegaard er med fra start mot Malta på fredag, men at 15-åringen vil bli testet i ulike roller på trening frem mot kampstart. Ødegaard kan være aktuell i en offensiv midtbaneposisjon i fredagens bortekamp.

– Vi gleder oss til å se på ham på treningene. Vi vet allerede hva han har å bidra med. Vi har en del tanker om hvordan vi ønsker å slå Malta, men hva som skjer på trening vil kunne påvirke et laguttak.

– Vi kommer til å jobbe mye taktisk gjennom denne uka og få satt spillet vårt inn mot Malta-kampen. Og det vil være naturlig at vi prøver spillerne i de rollene som de kan være aktuelle, sier Høgmo.

Siste nytt

 • Lillehammer slo Oilers

  Stavanger Oilers gikk på sitt første tap i ordinær spilletid i årets sesong da Lillehammer vant 5-2 på hjemmebane. Stavangerklubben leder eliteserien i ishockey suverent. Lillehammer klatret til tredjeplass på tabellen.

  Hockey Classic Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Wales klare for EM

  Aaron Ramsey scoret begge målene da Wales slo Ungarn 2-0, og tok seg til EM i fotball i 2020. Waliserne måtte vinne for å ta seg til mesterskapet, og knep EM-plassen foran Slovakia og Ungarn.

  Wales
  Foto: Paul Ellis / AFP
 • Byåsen Håndball må kutte

  Byåsen Håndball Elite fristiller tre av spillerne og innfører lønnskutt på resten. Klubben går ca. to millioner i underskudd, melder Adresseavisen. Byåsen ligger på tredjeplass i kvinnenes eliteserie.

  Ida Alstad, Byåsen håndball
  Foto: Bent Lindsetmo/NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal