NRK Meny

Høgmo vil teste Ødegaard på trening

Landslagssjefen ville ikke svare på om Martin Ødegaard er med fra start mot Malta på fredag, men at 15-åringen vil bli testet i ulike roller på trening frem mot kampstart. Ødegaard kan være aktuell i en offensiv midtbaneposisjon i fredagens bortekamp.

– Vi gleder oss til å se på ham på treningene. Vi vet allerede hva han har å bidra med. Vi har en del tanker om hvordan vi ønsker å slå Malta, men hva som skjer på trening vil kunne påvirke et laguttak.

– Vi kommer til å jobbe mye taktisk gjennom denne uka og få satt spillet vårt inn mot Malta-kampen. Og det vil være naturlig at vi prøver spillerne i de rollene som de kan være aktuelle, sier Høgmo.

Siste nytt

 • Østberg fortsetter i Citroën

  Mads Østberg tok over som VM-fører i Citroën i slutten av mai, og får nå fortsette i de siste fem VM-løpene, melder Citroën i en pressemelding.

  Neste VM-runde går i Finland 26.–29. juli.

  Mads Østberg
  Foto: Micke Fransson / TT / NTB scanpix
 • – Lukter trolig på mentolsalve

  Flere TV-seere la merke til at de russiske spillerne luktet på noe i spillertunellen før andre omgang. I NRKs VM-studio forklarte ekspert Carl Erik Torp hva de trolig luktet på:

  – Det er sannsynligvis en mentolsalve som de lukter på for å åpne litt luftveier og kvikne litt ekstra til. Dette har vi sett ofte med forskjellige idrettsutøvere, sier Torp.

  VM-studio fra Kontraskjæret.
 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Veien til VM: Portugal og Australia
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Portugal - Marokko
FIFA Fotball-VM 2018: Portugal - Marokko
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Uruguay - Saudi-Arabia
FIFA Fotball-VM 2018: Iran - Spania