Hodgson trakk seg på lufta: – Ikke akseptabelt!

Roy Hodgson leste opp fra et notat han hadde tatt med seg på pressekonferansen etter Island-fadesen. Der opplyste han at har går av som landslagssjef.

Roy Hodgson trekker seg som landslagssjef for England.

Minutter etter at fotballhistorie ble skrevet i Frankrike annonserte Roy Hodgson at han trekker seg. Assistenttrener Gary Neville gir seg også.

– Kontrakten min går ut etter EM, og det er tide for at en ny trener skal få ansvaret for den unge gruppen med spillere. Det har vært en fantastisk reise i disse fire årene, sa Hodgson etter EM-tapet.

Hør også: Her går den islandske kommentatoren i fistel - igjen

– Jeg vil takke alle spillerne jeg har hatt på landslaget. Dere har gjort alt jeg har bedt om. Jeg vil også takke fansen, teamet mitt og media, sa Hodgson.

Island vant 2-1 over England i Fotball-EM.

– Dette går inn som en av de verste tapene i historien til det engelske landslaget. De hadde ingen plan. Det finnes ingen unnskyldninger. De burde skamme seg, sier ekspert og tidligere Manchester City-proff Danny Mills, og kommentator i BBC Alan Green.

– Verste tapet i historien

På sosiale medier og i engelsk presse får det engelske landslaget gjennomgå. Den gamle storscoreren Alan Shearer var en av mange som var nådeløs mot «Three lions».

– Jeg har aldri sett et dårligere England-lag. Vi ble utspilt og var helt håpløse i spillet vårt, sa den gamle storscoreren i Sky Sports-studioet.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Hodgson var en slagen mann på pressekonferansen etter kampen.

– Det er trist at det ender på denne måten, men sånt skjer. Det eneste jeg kan gjøre er å ønske alle lykke til videre. Jeg håper vi får se et England i finalen i et stort mesterskap i fremtiden, avsluttet Hodgson.

Siste nytt

 • Tap for Liverpool

  Liverpool gikk på et 2-3-tap for Borussia Dortmund i en treningskamp i USA natt til lørdag. Det tyske laget tok ledelsen etter bare tre minutter, og ledet 3-1 før det var spilt en time. Rhian Brewster pyntet så på resultatet fra straffemerket.

  X02835
  Foto: Trevor Ruszkowski / Reuters
 • Algerie vant Afrikamesterskapet

  Baghdad Boudjenah ga Algerie en drømmestart allerede etter to minutter i finalen mot Senegal fredag kveld. Senegal klarte aldri å komme tilbake i oppgjøret, og dermed vant Algerie turneringen for første gang siden 1990.

  Africa Cup of Nations 2019 - Final - Senegal v Algeria
  Foto: Amr Abdallah Dalsh / Reuters
 • Ventura fortsatte storspillet

  Kristoffer Ventura leder golfturneringen Pinnacle Bank Championship i Nebraska etter to dager. 24-åringen gikk sju slag under par fredag. Med totalt elleve slag under par leder Ventura med ett slag på amerikanske Tyson Alexander med to dager igjen.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Benjamin A. Ward/ngf / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal