Hodgson trakk seg på lufta: – Ikke akseptabelt!

Roy Hodgson leste opp fra et notat han hadde tatt med seg på pressekonferansen etter Island-fadesen. Der opplyste han at har går av som landslagssjef.

Roy Hodgson trekker seg som landslagssjef for England.

Minutter etter at fotballhistorie ble skrevet i Frankrike annonserte Roy Hodgson at han trekker seg. Assistenttrener Gary Neville gir seg også.

– Kontrakten min går ut etter EM, og det er tide for at en ny trener skal få ansvaret for den unge gruppen med spillere. Det har vært en fantastisk reise i disse fire årene, sa Hodgson etter EM-tapet.

Hør også: Her går den islandske kommentatoren i fistel - igjen

– Jeg vil takke alle spillerne jeg har hatt på landslaget. Dere har gjort alt jeg har bedt om. Jeg vil også takke fansen, teamet mitt og media, sa Hodgson.

Island vant 2-1 over England i Fotball-EM.

– Dette går inn som en av de verste tapene i historien til det engelske landslaget. De hadde ingen plan. Det finnes ingen unnskyldninger. De burde skamme seg, sier ekspert og tidligere Manchester City-proff Danny Mills, og kommentator i BBC Alan Green.

– Verste tapet i historien

På sosiale medier og i engelsk presse får det engelske landslaget gjennomgå. Den gamle storscoreren Alan Shearer var en av mange som var nådeløs mot «Three lions».

– Jeg har aldri sett et dårligere England-lag. Vi ble utspilt og var helt håpløse i spillet vårt, sa den gamle storscoreren i Sky Sports-studioet.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Hodgson var en slagen mann på pressekonferansen etter kampen.

– Det er trist at det ender på denne måten, men sånt skjer. Det eneste jeg kan gjøre er å ønske alle lykke til videre. Jeg håper vi får se et England i finalen i et stort mesterskap i fremtiden, avsluttet Hodgson.

Siste nytt

 • Lagkamerater barket sammen

  Aston Villas Tyrone Mings og Anwar El Ghazi barket sammen i oppgjøret mellom Villa og West Ham. De var oppe og nikket med hverandre, men ble holdt fra hverandre av øvrige lagkamerater og det endte uten at noen av dem ble skadd. Oppgjøret endte 0-0.

  Premier League
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • God Dæhli bidro til seier i byderby

  Mats Møller Dæhli hadde en fot med i spillet på begge scoringene da St. Pauli slo Hamburg 2-0 i 2. Bundesliga. Først slo Dæhli slo et innlegg som ble headet i stolpen. Dimitris Diamantakos satte returen i mål. Dæhli var også involvert i 2-0-målet.

  Trening i Reykjavik.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Sarpsborg med viktig seier over VIF

  Sarpsborg 08 vant 1-0 over Vålerenga i mandagens kveldskamp i Eliteserien. Jonathan Lindseth scoret kampens eneste mål, og sikret sarpingene sin første trepoenger siden 16. juni. De poengene kan vise seg veldig viktige i kampen for Eliteseriespill også neste sesong. – Vi får marginene med oss i dag og drar i land dette her. Vi blir litt lettere til sinns med en trepoenger nå, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke. Etter seieren over Vålerenga ligger Sarpsborg på kvalikplass, og har like mange poeng som både Ranheim og Strømsgodset på nedrykksplassene.

  Jonathan Lindseth jubler for scoring
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal