Hodgson trakk seg på lufta: – Ikke akseptabelt!

Roy Hodgson leste opp fra et notat han hadde tatt med seg på pressekonferansen etter Island-fadesen. Der opplyste han at har går av som landslagssjef.

Roy Hodgson trekker seg som landslagssjef for England.

Minutter etter at fotballhistorie ble skrevet i Frankrike annonserte Roy Hodgson at han trekker seg. Assistenttrener Gary Neville gir seg også.

– Kontrakten min går ut etter EM, og det er tide for at en ny trener skal få ansvaret for den unge gruppen med spillere. Det har vært en fantastisk reise i disse fire årene, sa Hodgson etter EM-tapet.

Hør også: Her går den islandske kommentatoren i fistel - igjen

– Jeg vil takke alle spillerne jeg har hatt på landslaget. Dere har gjort alt jeg har bedt om. Jeg vil også takke fansen, teamet mitt og media, sa Hodgson.

Island vant 2-1 over England i Fotball-EM.

– Dette går inn som en av de verste tapene i historien til det engelske landslaget. De hadde ingen plan. Det finnes ingen unnskyldninger. De burde skamme seg, sier ekspert og tidligere Manchester City-proff Danny Mills, og kommentator i BBC Alan Green.

– Verste tapet i historien

På sosiale medier og i engelsk presse får det engelske landslaget gjennomgå. Den gamle storscoreren Alan Shearer var en av mange som var nådeløs mot «Three lions».

– Jeg har aldri sett et dårligere England-lag. Vi ble utspilt og var helt håpløse i spillet vårt, sa den gamle storscoreren i Sky Sports-studioet.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Hodgson var en slagen mann på pressekonferansen etter kampen.

– Det er trist at det ender på denne måten, men sånt skjer. Det eneste jeg kan gjøre er å ønske alle lykke til videre. Jeg håper vi får se et England i finalen i et stort mesterskap i fremtiden, avsluttet Hodgson.

Siste nytt

 • Niki Lauda er død

  Formel 1-fører Niki Lauda er død, 70 år gammel. Han døde mens han sov, opplyser familien hans tirsdag.

 • Elyounoussi scoret to

  Tarik Elyounoussi scoret et mål i hver omgang da AIK slo Falkenberg 2-0 i Allsvenskan i fotball mandag kveld. Med totalt åtte scoringer så langt i år er nordmannen toppscorer i Sverige.

  Tarik
  Foto: Nils Petter Nilsson / NTB scanpix
 • Sverige til kvartfinale

  Det ble dramatisk da Sverige slo Latvia 5-4 og tok seg til kvartfinale i ishockey-VM. Storfavorittene avgjorde nemlig ikke før 30 sekunder gjensto. Da satte Dennis Rasmussen inn den avgjørende scoringen i åpent mål.

  X00829
  Foto: VASILY FEDOSENKO / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal