Hopp til innhold

Siste nytt

 • Uldal vant i IBU-cupen – firedobbel norsk på jaktstarten i Idre

  Martin Uldal vant jaktstarten i IBU-cupåpningen i skiskyting i svenske Idre. Endre Strømsheim, Mats Øverby og Martin Nevland sørget for en norsk drømmedag.

  Strømsheim ledet foran Øverby før start i onsdagens renn, men fra femteplass klatret Uldal til sin første seier i IBU-cupen. Med tre bom vant han med 32 sekunder på Strømsheim, som måtte tåle fem bom. Øverby fulgte på tredjeplass, 53 sekunder bak med to bom.

  Martin Nevland kom på fjerdeplass og sørget for en norsk drømmedag i Sverige. Sverre Dahlen Aspenes endte på 9.-plass, mens Aleksander Fjeld Andersen ble nummer tolv.

  (©NTB)

  Martin Uldal
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Tandrevold skinte i fraværet av Eckhoff og Røiseland

  For første gang siden 2019 ble det 20 av 20 treff for Ingrid Landmark Tandrevold. Det gjør at det går mot pallplass i verdenscupåpningen, i fraværet til både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland.

  Rennet pågår fortsatt, men det skal mye til for at noen blander seg inn i pallkampen.

  For med prikkfri skyting både på liggende og stående ble det en sterk start på sesongen for Tandrevold. Likevel var det lite å gjøre med svenske Hanna Öberg, som i likhet med Tandrevold skjøt feilfritt, men også leverte det lille ekstra i langrennssporet. Lisa Vittozzi ligger an til å bli nummer tre.

  For de andre norske ble det en tyngre dag både på standplass og i sporet. Karoline Knotten er foreløpig nest beste norske og er på 24.-plass enn så lenge.

  Kvinner 7.5km sprint skiskyting verdenscup
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • USA-spiss til undersøkelser

  Tirsdag la Christian Pulisic sin skade en demper på feiringen etter USAs 1-0-seier over Iran som sikret avansement fra gruppespillet i VM.

  Onsdag dukker nye skadebekymringer opp: Angrepsspiller Josh Sargent må til MR for en skade i ankelen.

  Sargent ble byttet ut noen minutter før full tid på grunn av skader, og nå spørs det om han blir klar til lørdagens åttedelsfinale mot Nederland.

  – Jeg er ikke sikker på hvor ille det er. Vi skal gjøre alt vi kan og forhåpentligvis er det ikke så ille, sier Sargent til The Athletic.

  Pulisic gikk langt i å friskmelde seg selv etter kollisjonen som sendte ham til sykehus, mens USA nå venter i spenning på resultatene fra undersøkelsene til Sargent som skal gjennomføres onsdag.

  WCup Iran United States Soccer
  Foto: Ashley Landis / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste