NRK Meny
Normal

Hilste hjem til treneren

Rett etter OL-sølvet benyttet Aksel Lund Svindal sjansen til å sende hilsen til landslagssjef Marius Arnesen, som fulgte løpet på TV i Norge.

Aksel Lund Svindal og Marius Arnesen

Aksel Lund Svindal og Marius Arnesen har feiret mange triumfer sammen i alpint. Her fra Beaver Creek for et drøyt år siden.

Foto: Alessandro Trovati / Scanpix/AP

- Jeg vil gjerne hilse hjem til Marius og Trond, sa Aksel etter OL-sølvet i utfor.

Les: Nå er Aksel storfavoritt i super-G

- Sånn er det når du har bra folk med deg, så lærer du de rundt å være bra også. Vi klarer oss bra, men kom gjerne tilbake, sa sølvvinneren til treneren via NRK.

Se Aksels hilsen her

Artikkelen fortsetter under videoen

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Marius Arnesen reiste hjem fra alpinistenes precamp da hans svigerfar døde. Han kom tilbake til Whistler da OL startet, men reiste hjem igjen for å være med i begravelsen.

Stolt av Aksel

- Det er veldig hyggelig at han tenker på dem som er hjemme. Han er en rå personlighet og en mellommenneskelig rå kar i tillegg, sa Marius Arnesen til NRK.

Arnesen var stolt over Aksels prestasjon, men synes det var rart å følge løpet på TV.

- Det er en veldig spesiell følelse å se Aksel ta sølv. Han gjør en fantastisk jobb, det var stor jubel i stua, fortalte Arnesen, som har stor tro på mer Aksel-moro i OL.

- Han er helt rå når det virkelig gjelder. OL-sølv er en fantastisk start, nå kan han bare slippe seg løs i de neste rennene, sa landslagssjefen, som foreløpig ikke vet når han returnerer til Canada.

Siste nytt

 • Håndball: Lindboe til ØIF Arendal

  André Lindboe forlater Elverum nesten ti år. Nå venter spill i ØIF Arendal. Det bekreftet ØIF Arendal søndag. Lindboe har skrevet toårig avtale ØIF Arendal, men Lindboe kan terminere kontrakten etter ett år dersom en utenlandsk klubb kommer på banen.

  Håndball herrer: Champions League Elverum - Kadetten Schaffhausen (26-22)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Djokovic og Federer møtes i finalen

  Novak Djokovic kan bli den første som vinner alle ATP Masters 1000-turneringene når han møter Roger Federer til finalen i Cincinnati. De to har ikke har møtt hverandre siden januar 2016. Finalen spilles søndag kveld klokken 22.00.

  Cincinnati Tennis
  Foto: John Minchillo / AP
 • Mareritt for Skjelvik og Kamara

  Zlatan Ibrahimovic ville ikke spille på kunstgresset i Seattle. Uten ham tapte Los Angeles Galaxy 0-5 for Sounders i lørdagens MLS-kamp. Jørgen Skjelvik og Ola Kamara spilte begge fra start.

  Minnesota United Galaxy Soccer
  Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Baseball, finale
NM-veka
NM-veka: Baseball
NM-veka: Baseball
NM-veka: Friidrett
NM-veka: NM i friidrett
NM-veka: Friidrett og cricket
NM-veka: Cricket, finale
NM-veka: Cricket
NM-veka: Cricket
NM-veka: Kajakkpolo