NRK Meny

Hillsborough-tragedien

 • Hillsborough-rettssak 28 år etter

  Fem menn står tiltalt i retten i Warrington, tiltalt for å ha løyet om sine roller eller medvirket til det tragiske utfallet da 96 mennesker omkom under en fotballkamp på HIllsborough stadion i Sheffield i 1989, skriver The Guardian

 • Seks tiltalt etter Hillsborough

  David Duckenfield, som var ansvarlig for politivaktholdet, er tiltalt for uaktsomt drap etter dødsfallene på Hillsborough i 1989. 96 mistet livet i tribunetragedien. Fem andre blir også straffeforfulgt, melder britiske medier.

  Duckenfield
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Seks tiltalt i Hillsborough-saken

  Påtalemyndigheten i Storbritannia har tatt ut tiltale mot seks personer i forbindelse med Hillsborough-ulykken i 1989, der 96 personer omkom på en fotballkamp i Sheffield.

 • Liverpool-fansen var uten skyld

  De 96 ofrene i Hillsborough-ulykken i 1989 døde som følge av en straffbar handling, tilsvarende uaktsomt drap i norsk rettsterminologi, konkluderte en jury som har vurdert to års bevisframføring i saken. Juryen svarte nei på at Liverpool-tilhengerne var skyld i at supporterne ble drept.

  Blomster, Hillsborough
  Foto: - / Afp
 • -Tilhengjarane var utan skuld

  Ein britisk domstol har slått fast at dei 96 Liverpool-tilhengjarane som miste livet i HIllsborough-katastrofen i 1989, vart drepne. Tilhengjarane var sjølve ikkje skuld i det som skjedde, heiter det i dommen, som seier at politiet har hovudansvaret.

Siste nytt

 • Rosenborg vant årets første kamp

  Rosenborg slo 3.divisjonslaget Kolstad 4-1 i en treningskamp. Erik Botheim og Erlend Sørhøy scoret hvert sitt mål, mens Andreas Helmersen scoret tre.

  Laster Twitter-innhold
 • Walcott klar for Everton

  Theo Walcott (28) går fra Arsenal til Everton. Han har signert en avtale som strekker seg til juni 2021.

  – Jeg ønsker å ta klubben til et nytt nivå, sa Walcott da han ble presentert for de blåkledde.

  Arsenal's Theo Walcott
  Foto: Alastair Grant / AP
 • Carlsen-remis mot Kramnik

  Magnus Carlsen sto svakt, men reddet til slutt remis mot Vladimir Kramnik i Wijk aan Zee onsdag kveld. Spillerne ble enige om remis etter 63 trekk.

  Carlsen har en seier og fire remis etter fem runder.

  Magnus Carlsen, VM lynsjakk
  Foto: Christian Kråkenes / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal