Hillsborough-tragedien

 • Hillsborough-rettssak 28 år etter

  Fem menn står tiltalt i retten i Warrington, tiltalt for å ha løyet om sine roller eller medvirket til det tragiske utfallet da 96 mennesker omkom under en fotballkamp på HIllsborough stadion i Sheffield i 1989, skriver The Guardian

 • Seks tiltalt etter Hillsborough

  David Duckenfield, som var ansvarlig for politivaktholdet, er tiltalt for uaktsomt drap etter dødsfallene på Hillsborough i 1989. 96 mistet livet i tribunetragedien. Fem andre blir også straffeforfulgt, melder britiske medier.

  Duckenfield
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Seks tiltalt i Hillsborough-saken

  Påtalemyndigheten i Storbritannia har tatt ut tiltale mot seks personer i forbindelse med Hillsborough-ulykken i 1989, der 96 personer omkom på en fotballkamp i Sheffield.

 • Liverpool-fansen var uten skyld

  De 96 ofrene i Hillsborough-ulykken i 1989 døde som følge av en straffbar handling, tilsvarende uaktsomt drap i norsk rettsterminologi, konkluderte en jury som har vurdert to års bevisframføring i saken. Juryen svarte nei på at Liverpool-tilhengerne var skyld i at supporterne ble drept.

  Blomster, Hillsborough
  Foto: - / Afp

Siste nytt

 • Ingen hockeystreik

  Etter forhandlinger hos riksmekleren mandag er det klart at det ikke blir noen hockeystreik. LO-forbundet, NISO og NHO Idrett/Abelia har kommet til enighet. Konflikten gjelder minstelønn til utøvere med proffkontrakt i ishockey og håndball. – På vegne av våre utøvere og medlemmer er vi veldig godt fornøyd med resultatet, sier NISOs forbundsleder, Joachim Walltin til NTB.

  Storhamar
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Zlatan årets angriper i Sverige

  For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball.

  37-åringen fikk prisen på den svenske fotballgallaen mandag, men var ikke fornøyd med antallet priser han har skaffet seg.

  Zlatan
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal