NRK Meny

Hillsborough-tragedien

 • Hillsborough-rettssak 28 år etter

  Fem menn står tiltalt i retten i Warrington, tiltalt for å ha løyet om sine roller eller medvirket til det tragiske utfallet da 96 mennesker omkom under en fotballkamp på HIllsborough stadion i Sheffield i 1989, skriver The Guardian

 • Seks tiltalt etter Hillsborough

  David Duckenfield, som var ansvarlig for politivaktholdet, er tiltalt for uaktsomt drap etter dødsfallene på Hillsborough i 1989. 96 mistet livet i tribunetragedien. Fem andre blir også straffeforfulgt, melder britiske medier.

  Duckenfield
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Seks tiltalt i Hillsborough-saken

  Påtalemyndigheten i Storbritannia har tatt ut tiltale mot seks personer i forbindelse med Hillsborough-ulykken i 1989, der 96 personer omkom på en fotballkamp i Sheffield.

 • Liverpool-fansen var uten skyld

  De 96 ofrene i Hillsborough-ulykken i 1989 døde som følge av en straffbar handling, tilsvarende uaktsomt drap i norsk rettsterminologi, konkluderte en jury som har vurdert to års bevisframføring i saken. Juryen svarte nei på at Liverpool-tilhengerne var skyld i at supporterne ble drept.

  Blomster, Hillsborough
  Foto: - / Afp
 • -Tilhengjarane var utan skuld

  Ein britisk domstol har slått fast at dei 96 Liverpool-tilhengjarane som miste livet i HIllsborough-katastrofen i 1989, vart drepne. Tilhengjarane var sjølve ikkje skuld i det som skjedde, heiter det i dommen, som seier at politiet har hovudansvaret.

Siste nytt

 • Rosenborg skal til Island

  Rosenborg møter islandske Valur Reykjavik i første kvalik-runde i meisterligaen i fotball. Første kamp går på Island 10. eller 11. juli, returen på Lerkendal 17. eller 18. juli.

  Eliteserien fotball 2018: Rosenborg - Molde (4-0).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Griezman i Atletico til 2023

  Frankrikes stjernespiss Antoine Griezmann røpet sist torsdag at han har forlenget med Atletico Madrid. Mandag røper klubben at spissen forlenget til 2023.

  Barcelona sto klare til å betale utkjøpsklausulen på nærmere 950 mill kr, men Griezmann ville bli værende.

  Russia Soccer WCup France
  Foto: David Vincent / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
FIFA Fotball-VM 2018: Colombia - Japan
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Polen - Senegal
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
Best i verden: Heia Norge
Best i verden: Tidenes fotball-VM