NRK Meny

Hillsborough-tragedien

 • Hillsborough-rettssak 28 år etter

  Fem menn står tiltalt i retten i Warrington, tiltalt for å ha løyet om sine roller eller medvirket til det tragiske utfallet da 96 mennesker omkom under en fotballkamp på HIllsborough stadion i Sheffield i 1989, skriver The Guardian

 • Seks tiltalt etter Hillsborough

  David Duckenfield, som var ansvarlig for politivaktholdet, er tiltalt for uaktsomt drap etter dødsfallene på Hillsborough i 1989. 96 mistet livet i tribunetragedien. Fem andre blir også straffeforfulgt, melder britiske medier.

  Duckenfield
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Seks tiltalt i Hillsborough-saken

  Påtalemyndigheten i Storbritannia har tatt ut tiltale mot seks personer i forbindelse med Hillsborough-ulykken i 1989, der 96 personer omkom på en fotballkamp i Sheffield.

 • Liverpool-fansen var uten skyld

  De 96 ofrene i Hillsborough-ulykken i 1989 døde som følge av en straffbar handling, tilsvarende uaktsomt drap i norsk rettsterminologi, konkluderte en jury som har vurdert to års bevisframføring i saken. Juryen svarte nei på at Liverpool-tilhengerne var skyld i at supporterne ble drept.

  Blomster, Hillsborough
  Foto: - / Afp
 • -Tilhengjarane var utan skuld

  Ein britisk domstol har slått fast at dei 96 Liverpool-tilhengjarane som miste livet i HIllsborough-katastrofen i 1989, vart drepne. Tilhengjarane var sjølve ikkje skuld i det som skjedde, heiter det i dommen, som seier at politiet har hovudansvaret.

Siste nytt

 • Ringerike rykker opp

  Drømmen om eliteserien brast for Arctic Eagles som ble knust av Ringrike i kveldens kvalifiseringskamp. Nordlendingene måtte ha minimum uavgjort, men Ringerike vant hele 7-2 og tar steget opp til øverste nivå neste sesong.

  Ishockey: Kvalifisering til Get-ligaen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Graham Hansen briljerte

  Caroline Graham Hansen storspilte da Wolfsburg knuste Slavia Praha i mesterligaens kvartfinale. 23-åringen leverte både scoring og målgivende pasning i 5-0-seieren. Dermed har det tyske storlaget et meget bra utgangspunkt før returoppgjøret i Tjekkia.

  FBL-C1-WOMEN-PARIS-WOLFSBURG
  Foto: FRANCK FIFE / Afp
 • Berg Edseth til topps

  Marte Berg Edseth vant superkombombieni NM etter en strålende slalåmomgang. Edseth lå på annenplass etter utfordelen, 0,84 sekunder bak Hannah Sæthereng, som måtte ta til takke med sølvet. Maren Skjøld endte på tredjeplass.

  NM Alpint på Hafjell
  Foto: Norges Skiforbund/Alpin-NM Hafjell/ / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal