Normal

Hilde har gitt opp

Tom Hilde tror ikke at han vinner hoppuka sammenlagt.

Tom Hilde
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Etter gårsdagens åttendeplass i hoppukas andre renn har han selv gitt opp håpet om en sammenlagtseier.

- Ja det har jeg, men det har heller aldri vært noe spesielt mål. Det er bare en bonus hvis man får til det, men det ser tungt ut nå ja, sier Hilde til NRK.

Hilde ligger på fjerde plass i sammendraget etter to renn. Han er hele 25, 5 poeng bak hoppukelederen Gregor Schlierensauer fra Østerrike.

Sportsjef på landslaget, Clas Brede Bråthen tror fremdeles det er mulig for Hilde å vinne sammenlagt. 

- Jeg vet at det er to renn igjen og at det kan skje veldig mye på to renn. Det skjedde veldig mye Innsbruck i fjor og vi jobber med å prestere i hvert eneste renn og så får vi se hva resultatet blir igjen til slutt da, sier Bråthen.

8.plassen til Tom Hilde som beste nordmann i Garmisch-Partenkirchen er den dårligste plasseringen i et nyttårshopprenn under landslagstrener Mika Kojonkoskis ledelse.

Siste nytt

 • Foss på sjetteplass i VM

  Danske Mikkel Bjerg forsvarte sin tittel på temposykkelen i U23-klassen i sykkel-VM i Innsbruck. Norske Tobias Foss ble beste nordmann på en sjetteplass, 2.25 minutter bak vinneren. Andreas Leknessund ble nummer 13.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Alternativ trening for Moan

  Magnus Moan fikk et ublidt møte med reklamegjerdene i bunnen av hoppbakken i Planica søndag. Verst gikk det utover skulderen. Moan melder nå på sin Twitter-konto at det blir alternativ trening de kommende dagene.

  Magnus Moan
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Team Ingebrigtsen