Siste nytt

 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi.

  Midtbanespilleren viste høy klasse da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Endelig solgt

  Felipe Carvalho har ikke spilt for Vålerenga på to år. Ett år ble det i den kongeblå drakta, før han fikk hjemlengsel og dermed utlånt til Nacional.

  Da han skulle komme tilbake til 2020-sesongen, dukket han aldri opp. Oslo-klubben har prøvd å selge Carvalho over lengre tid, og nå har de endelig lykkes med det.

  Neste steg for Carvalho er Club Bolivar. Det melder Vålerenga på sitt nettsted søndag.

  Carvalho
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Tandrevold slo tilbake

  Ingrid Landmark Tandrevold har hatt litt av en uke i Oberhof. Torsdag måtte hun bryte sprinten med hjerteflimmer. Lørdag var hun tilbake på stafettlaget til Norge som skuffet stort, mens hun søndag blandet seg inn i pallkampen på fellesstarten.

  Tandrevold gikk ut fra siste skyting på en sjetteplass, men satt opp en voldsom fart på sisterunden. Hun sprengte feltet og til slutt ble det et spurtoppgjør mellom Tandrevold og svenske Hanna Öberg om tredjeplassen.

  Der var Öberg raskest og tok den siste pallplassen. Julia Simon vant fellesstarten foran Franziska Preuss.

  – Det var den tøffeste fellesstarten jeg har gått. Jeg er veldig fornøyd med å endelig være oppe der igjen, men selvfølgelig blir man jo skuffet når man taper spurten en gang til og blir nummer fire. Det er en litt bitter plass, sier Tandrevold til NRK.

  – Jeg vet toppidretten ikke er rettferdig, men jeg følte liksom at jeg fortjente pallen i dag, men det er et stort steg opp og det er jeg fornøyd med, legger hun til.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal