NRK Meny
V-cup sprangridning.

Hestesport

Oppsummert

 • Kl. 14.00: Oslo Horse Show, sprangridning
 • Direkte fra Telenor Arena, Fornebu
 • Komm.: Rita Morvik
 • Buick ikke til Øvrevoll

  Den skadde jockeystjernen William Buick må regne med en pause på rundt seks uker etter at han pådro seg et brudd i ryggen under et galoppløp for en uke siden. Han kommer ikke til Norsk Derby på Øvrevoll i helgen - hverken som jockey eller gjest.

  William Buick
  Foto: Patrick Kobylka / NRK
 • Buick-seier til 3,7 millioner

  Royal Ascot-uken, den viktigste i engelsk galoppsport, begynte på beste måte for William Buick med seier i åpningsløpet Queen Anne Stakes. Jockeyen fra Eiksmarka loset favoritten Ribchester først i mål, og seierssjekken var på hele 3,7 mill kroner.

  William Buick
  Foto: Patrick Kobylka / NRK
 • Buick vant storløp i Dubai

  Den norskfødte stjernejockeyen William Buick styrte Jack Hobbs til seier i Sheema Classic på Meydan-banen i Dubai lørdag. Pengepremien for seieren var på 3,6 millioner dollar – drøyt 30 millioner kroner – og Buick innkasserer en god slump av den summen.

  William Buick
  Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters
 • Norsk håp sjanseløst

  Den amerikanske stjernen Resolve gikk til topps i det uoffisielle VM-løpet for travhester lørdag. Norske B.B.S. Sugarlight endte sist.

  BBS Sugarlight ble nummer fem i fjorårets utgave av det uoffisielle VM-løpet på 800-metersovalen i New York, men hadde lite å melde lørdag.

 • Biuck nådde ikke opp med Frosted

  Den norske rytteren William Buick og hans hest Frosted nådde ikke opp i Dubai World Cup - slik han gjorde i fjor. I stedet vant Victor Espinoza og California Chrome overlegent. Buick og Frosted ble nummer fem. Seieren ga rundt 50 millioner kroner.

  William Buick
  Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters

Siste nytt

 • Kuzmina vant på svart norsk dag

  Anastasia Kuzmina var suverent best på kvinnenes sprint i Annecy torsdag ettermiddag. Hun vant 33,9 sekunder foran Laura Dahlmeier, som ble toer.

  Thekla Brun-Lie ble beste norske på 38. plass.

  Anastasia Kuzmina
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Christiansen klar for finale

  Henrik Christiansen svømte inn til tiden 14.35.41 og vant sitt forsøksheat på 1500 meter fri under EM i svømming kortbane torsdag. Han er dermed klar for fredagens finale.

  Nordmannen var 0.34 foran svenske Victor Johansson og Jan Micka fra Tsjekkia.

  – Det var en grei tid, men jeg kjenner at det tar på og at jeg trenger litt tid til å lade batteriene, sier han til SVT.

  Christiansen tok EM-bronse på 400 meter fri onsdag.

  Henrik Christiansen
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix
 • Markus Lie videre til semifinale

  Markus Lie er klar for semifinale på 100 meter rygg under EM i svømming. Han svømte inn til tiden 51.51, noe som holdt til en 6.-plass i sitt heat.

  – Det var godt å komme i gang, sier han til SVT.

  Markus Lie under stevne i Herning.
  Foto: Claus Fisker / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM svømming
EM svømming kortbane: Semifinaler og finale
OL-profiler: Tiril Eckhoff
EM svømming