NRK Meny

Hestesport

Oppsummert

 • Kl. 16:25: V-cupfinale: Sprangridning
 • Vinnerhest dopingtatt

  Hesten Urlo Dei Venti, som vant årets Oslo Grand Prix, har avlagt positiv A-prøve etter løpet. Det melder Det Norske Travselskap. Hestens eier sier han er lei seg og forstår ikke hvordan dette har skjedd. B-prøven er sendt til analyse.

 • Norske Buick vant engelsk derby

  Outsideren Masar med norske William Buick som jockey gikk til topps i storløpet engelsk derby på Epsom-banen lørdag. Det var Buicks og treneren Charlie Applebys første seier i det prestisjetunge løpet på Epsom-banen utenfor London, melder NTB.

  Britian Epsom Derby
  Foto: Adam Davy / AP
 • Norsk gull i sprangridning

  Norge avanserte fra sølv- til gullplass under nordisk mesterskap for lag i sprangridning fredag. Pål Flam på Bobby Balou, Line Karlsen Raaholt på Clooney II, Martine Myhrer Dyngeland på Douglas Hill og Johan Sebastian Gulliksen på David Guetta kunne feire gullet etter en spennende avslutningsrunde på Linnesvollen i Lier.

 • Buick fortsetter å levere i Dubai

  Den norske jockeyen William Buick vant torsdag to nye galoppløp i Dubai. Med det håvet han inn over 18,6 millioner kroner til fornøyde hesteeiere. 28-åringen tok sine to siste seirer med hestene Folkswood og Walton Street.

  Video Norsk jockey gjør kometkarriere i England
  Foto: Nyhetsspiller
 • William Buick med suksess i Dubai

  Norskfødte William Buick har fått en pangstart i Carneval-serien i Dubai. To ritt torsdag ga jockeystjernen en seier og en 2.-plass. På to løpsdager har Buick tre seirer og tre 2.-plasser.

  Video Norsk jockey gjør kometkarriere i England
  Foto: Nyhetsspiller

Siste nytt

 • Suveren Lundanes i O-ringen

  Olav Lundanes tok en ny klar seier i den svenske O-ringen. Nå gir han seg i sammenlagtkonkurranse for å forberede seg optimalt til VM senere i sommer.

  EM i orientering.
  Foto: Remy Steinegger / Norges Orienteringsforbund / NTB scanpix
 • AEK mulig motstander for Rosenborg

  Mesterligatrekningen i dag gjorde det klart at dersom Rosenborg slår ut Celtic av mesterligakvalifiseringen, venter den greske seriemesteren AEK Aten i neste runde. Hvis det blir tap venter irske Cork City i europaligakvalifiseringen.

  Champions League-kvalifisering 2018: Rosenborg - Valur (3-1).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Parma får spille i Serie A

  Det italienske fotballforbundet gir Parma lov til å spille i Serie A kommende seong, men klubben må starte med fem minuspoeng.

  Den tidligere storklubben rykket opp fra Serie B i vår, men risikerte å miste opprykke på grunn av forsøk på resultatfiksing.

  Samtidig får Emanuele Calaio en karantene på to år og en bot på 20.000 euro.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag