NRK Meny

Hestesport

Oppsummert

 • Kl. 16:25: V-cupfinale: Sprangridning
 • Buick fortsetter å levere i Dubai

  Den norske jockeyen William Buick vant torsdag to nye galoppløp i Dubai. Med det håvet han inn over 18,6 millioner kroner til fornøyde hesteeiere. 28-åringen tok sine to siste seirer med hestene Folkswood og Walton Street.

  Video Norsk jockey gjør kometkarriere i England
  Foto: Nyhetsspiller
 • William Buick med suksess i Dubai

  Norskfødte William Buick har fått en pangstart i Carneval-serien i Dubai. To ritt torsdag ga jockeystjernen en seier og en 2.-plass. På to løpsdager har Buick tre seirer og tre 2.-plasser.

  Video Norsk jockey gjør kometkarriere i England
  Foto: Nyhetsspiller
 • Buick ikke til Øvrevoll

  Den skadde jockeystjernen William Buick må regne med en pause på rundt seks uker etter at han pådro seg et brudd i ryggen under et galoppløp for en uke siden. Han kommer ikke til Norsk Derby på Øvrevoll i helgen - hverken som jockey eller gjest.

  William Buick
  Foto: Patrick Kobylka / NRK
 • Buick-seier til 3,7 millioner

  Royal Ascot-uken, den viktigste i engelsk galoppsport, begynte på beste måte for William Buick med seier i åpningsløpet Queen Anne Stakes. Jockeyen fra Eiksmarka loset favoritten Ribchester først i mål, og seierssjekken var på hele 3,7 mill kroner.

  William Buick
  Foto: Patrick Kobylka / NRK
 • Buick vant storløp i Dubai

  Den norskfødte stjernejockeyen William Buick styrte Jack Hobbs til seier i Sheema Classic på Meydan-banen i Dubai lørdag. Pengepremien for seieren var på 3,6 millioner dollar – drøyt 30 millioner kroner – og Buick innkasserer en god slump av den summen.

  William Buick
  Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag