Herlovsen med til Algarve

Det norske landslaget annonserte i dag troppen som reiser til Algarve Cup. Blant de 24 utvalgte er Isabell Herlovsen, som igjen er tilbake i spill og inne i landslagsvarmen. De norske kvinnene spiller sin første kamp mot Danmark 27. februar.

Fotball VM-kvalifiseringskamp kvinner: Norge - Nederland.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Johansen klar for QPR

  Stefan Johansen er klar for QPR, som holder til på nivå to i England. Det bekrefter klubben på sin Twitter-konto, med en video av Johansen iført QPR-drakt i snøværet.

  Nordmannen skal på utlån til engelskmennene ut sesongen etter å ha slitt med spilletid i Fulham.

  Semifinale EM playoff Norge - Serbia (1 - 2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Mowinckel klatret 12 plasser

  Michelle Gisin ledet etter 1. omgang, men gjorde en kjempefeil i 2. omgang og mistet dermed seieren i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag.

  Dermed var det Tessa Worley som vant storslalåmrennet foran Lara Gut-Behrami og Marta Bassino. Worley kjørte seg opp fra 5.-plass.

  Gisin endte til slutt på en skuffende 6.-plass.

  Både Mina Fürst Holtmann og Ragnhild Mowinckel fikk en liten opptur i 2. omgang, de kjørte godt og klatret oppover på resultatlisten.

  Holtmann endte til slutt på 11.-plass, mens Mowinckel kom på 18.-plass. De var på henholdvis 19.-plass og 30.-plass etter 1. omgang.

  De var de eneste norske utøverne som kvalifiserte seg til 2. omgang.

  – Det er uansett en bedre følelse når det går litt bedre. Det har ikke vært så mange av de ekstra, ekstra gode følelsene ennå. Men jeg vet det vil ta tid, og det er en jobb man må gjøre. At det føles litt som et slit, er greit, sa Mowinckel til NRK.

  Maria Tviberg hektet i en port i 1. omgang og kjørte ut i henget. Foreløpige meldinger fra Kronplatz tyder på at det gikk bra.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Milliardtap for Manchester United

  Koronautbruddet ga Fotball-Europas største klubber inntektstap i milliardklassen forrige sesong. Det viser Deloittes årlige oversikt. Storklubben som kommer aller dårligst ut, er Manchester United.

  Det skyldes både at klubben ikke var med i mesterligaen sist sesong, og at pandemien kraftig kappet inntektene fra TV-rettigheter og billetter.

  – Hovedårsaken til nedgangen er pandemidrevet. Du kan tenke deg Manchester United med sin tilhengerbase, som genererer betydelige inntekter hver gang de spiller på Old Trafford, kommenterer Tim Bridge i Deloitte overfor Sky Sports.

  Ifølge revisjonsfirmaets oversikt gikk Uniteds inntekter ned med 19 prosent, til 5,26 milliarder kroner.

  Det gjør at klubben faller én plass på oversikt over klubbene med størst inntekter i Europa, men Ole Gunnar Solskjærs klubb er fortsatt på 4.-plassen.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: PETER POWELL / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal