NRK Meny
Normal

Her visste ikke Elyounoussi at han var klar for ny klubb: – Spesielt

ULLEVAAL (NRK): Tarik Elyounoussi (29) ble ønsket velkommen til Qarabağ av nye lagkamerater, men hovedpersonen selv visste ikke at låneavtalen var landet.

Tarik

UVANLIG ANNONSERING: Qarabağ annonserte låneavtalen med Tarik Elyounoussi uten at han selv visste at avtalen var i orden.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Vi har vært i forhandlinger en god stund, egentlig, det var bare det siste som manglet før kampen. Jeg var egentlig litt usikker på om det skulle ordne seg da jeg la fra meg telefonen før kampen, men det løste seg til slutt, sier Elyounoussi til NRK.

Aserbajdsjan hadde ni spillere fra Qarabağ i troppen i kampen mot Norge på Ullevaal.

Tarik

NY LAGKAMERAT: Rahid Amirguljev.

Foto: HEIKO JUNGE / AFP

Da kampen var noen minutter gammel, sprakk nyheten om at den mesterligaklare klubben henter Olympiakos-spilleren på lån.

Samtidig satt Elyounoussi på benken.

– Spesielt

– De (Qarabağ-spillerne) visste det tydeligvis før meg, fordi de ønsket meg velkommen allerede under oppvarmingen. Det var litt spesielt. Det virket som det var hyggelige gutter. «God bless», som han ene sa. Jeg regner med at det blir bra, smiler Elyounoussi til NRK.

Han forklarer at det var formaliteter som sto igjen da han la fra seg mobilen før kampen. Da aserbajdsjanerne ønsket ham velkommen, svarte han usikkert «takk».

Rett etter kampslutt tikket bekreftelsen inn på mobilen.

– Det blir spennende. Det blir kult å oppleve noe nytt. Nytt land og ny kultur. Jeg har vært i Baku tidligere, og det er en fin by, sier Elyounoussi, som legger til at det har vært en drøm om å spille i mesterligaen.

Lagerbäck ønsket avtale

29-åringen uttalte onsdag til NRK at det var «helt åpent» om det ble et klubbytte eller ikke. Ny trener og en kronglete forsesong flyttet angriperen bakover i Olympiakos-køen.

Landslagssjef Lars Lagerbäck mente situasjonen var uholdbar over tid med tanke på en landslagsplass.

– Vi har hatt en åpen dialog, og han håpet det ordnet seg med tanke på situasjonen i Olympiakos, sier Elyounoussi.

Han er klar på at mesterligaspill ble avgjørende for valget.

Og det er litt av noen kamper som venter 29-åringen utover høsten.

Aserbajdsjanerne har havnet i gruppe med Chelsea, Atlético Madrid og Roma.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal