NRK Meny

Her glipper seieren for Stock

Daniel Stock tok 2.-plassen på 30 kilometer fellesstart med skibytte under prøve-OL i Pyeongchang. Han måtte til slutt slippe Peter Sedov, som stakk av med sin første verdenscupseier. Mathias Rundgreen vant spurtduellen mot Konstantin Glavatskikh om 3.-plassen.

Er det kjørt for Stock? Sedov får noen små sekunder og ser ut til å øke for hver meter. Det er 4,4 sekunder med knappe 3 km igjen.

Siste nytt

 • Jacobsen takket nei til verdenscup

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) prioriterer Oslo, Skeikampen og Gålå framfor verdenscupåpningen i finske Ruka den kommende uken. Det er noen år siden Jacobsen presterte i verdenscupen i Ruka. Hun mener at det er klokest å prioritere annerledes nå.

  Sprint finaler.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Zucca involvert da Rangers vant

  Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 natt til mandag. Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers nå juble for seier. Første periode var målløs, men fire minutter ut i andre periode scoret Kevin Hayes.

  SPO-HKO-HKN-OTTAWA-SENATORS-V-NEW-YORK-RANGERS
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

Sendeplan

Kl. Program Kanal