Her får Northug Trump-skyggeluen: – Blir en skummel kampanje

Under VM-kveld fredag fikk Northug skyggelue med påskriften «MAKE SKIFORBUNDET GREAT AGAIN».

Northug og Trump

SE VIDEO: Petter Northug «tok en Trump» i VM-kveld fredag.

– Fellesnevneren for meg og Trump er at når jeg skal søke på stillingen til Løfshus blir det Northug-caps med «MAKE SKIFORBUNDET GREAT AGAIN».

Det meldte Petter Northug da han møtte pressen før VM.

Fredag ble spøk til alvor da skiesset gjestet VM-kveld. Der fikk han overlevert en skyggelue fra programleder Ida Nysæther Rasch. Akkurat som Northug ønsket seg, hadde luen påskriften «MAKE SKIFORBUNDET GREAT AGAIN».

Petter Northug med ny skyggelue

Petter Northug med ny skyggelue.

Foto: Øystein Hagelund / NRK

– Den passet bra. Sorry, Vidar. Dette kan bli en skummel kampanje, kanskje allerede til våren, sa Northug og tok på seg luen på direkten.

Den uhøytidelige overleveringen skjedde på slutten av fredagens VM-kveld, og kampanjen startet bra for Northug. Umiddelbart tok han over programlederplassen til Atle Bjurstrøm.

– Du er jo helt sjef. Bare ta plassen min du, nå, sa Bjurstrøm.

– Det føles veldig naturlig. Nå føler jeg meg ordentlig hjemme. Det er første gang jeg føler meg ordentlig hjemme i dette studioet, sa Northug.

Northug og Trump

HELT LIK? Originalen Donald Trump til venstre, med Northugs kopi til høyre

Foto: Matt York/Skjermdump / AP/NRK

Siste nytt

 • To norske lag videre i Kina

  Hendrik Mol og Mathias Berntsen er klare for hovedrunden i firestjernersturneringen i sandvolleyball i kinesiske Jiajiang. Anders Mol og Christian Sørum er allerede direktekvalifisert og spiller sin første kamp torsdag. De vant storturneringen som ble avsluttet i Brasil sist helg.

  2015 ASICS World Series of Beach Volleyball - Day 1
  Foto: Robert Laberge / AFP
 • Norsk syklist fikk proffkontrakt

  Sykeltalentet Andreas Leknessund (20) fra Tromsø skrev onsdag under for det tyske profflaget Team Sunweb. Avtalen med Sunweb, som har blant andre stjernene Tom Dumoulin og Michael Matthews i stallen, gjelder i to år fra 2021, skriver TV 2.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • BBC-kåring: Hegerberg verdens beste

  Den britiske TV-giganten BBC har kåret Ada Stolsmo Hegerberg til årets kvinnelige fotballspiller for 2019. – Det er en berg- og dalbane av følelser. Det er utrolig, sier Hegerberg til BBC. Hegerberg vant tilsvarende pris også i 2017.

  Hegerberg
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal