Her er Englands VM-tropp

Disse 23 spillerne skal spille fotball-VM for England i Brasil:

Frasier Foster, Joe Hart, Ben Foster, Leighton Baines, Gary Cahill, Phil Jagielka, Glen Johnson, Phil Jones, Luke Shaw, Chris Smalling, Ross Barkley, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Adam Lallana, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling, Jack Wilshere, Rickie Lambert, Wayne Rooney, Daniel Sturridge og Daniel Welbeck.

Sportsnyheter

Oppgitt Sterling reagerte på kritisk spørsmål

Raheem Sterling ble dagens helt for England. Etter kampen måtte han svare på om han fortjente plassen i det stjernespekkede laget.

Siste nytt

 • Stortap for Aalborg i finalen

  Danske Aalborg med norske Sebastian Barthold på laget har gjort furore i meisterligaen i handball for menn denne sesongen, og slo sjølvaste Paris Saint-Germain i semifinalen.

  Men i finalen mot Barcelona søndag blei det stortap med 36-23.

  Aalborg opna sterkt, og leia 5-2 etter seks og eit halvt minutt. Barthold sette inn målet som gav 2-0.

  Men så rakna det. Åtte minutt seinare hadde Barcelona scora sju strake og leia 9-5. Katalanarane såg seg aldri tilbake. Ved pause leia dei 16-11, og avstanden berre auka i andre omgang.

  PSG tok tredjeplassen etter 31-28 over Nantes.

  Sebastian Barthold
  Foto: Thilo Schmuelgen / Reuters
 • Djokovic vant Roland-Garros

  Verdensener Novak Djokovic kom under 0-2 i sett mot velspillende Stefanos Tsitsipas, men vendte til 3-2-seier i en minneverdig finale i Roland-Garros.

  Med settsifrene 6-7 (6-8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 sikret Djokovic sin 19. Grand Slam-tittel i karrieren, og han nektet samtidig grekeren Tsitsipas hans første noensinne.

  Den serbiske superstjernen var favoritt til å vinne turneringen etter å ha beseiret gruskongen Rafael Nadal i semifinalen. Men det så en periode ut til at han var preget av fredagens langvarige duell.

  French Open
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters
 • Dansk profil snakker om dramaet

  Martin Braithwaite er den første danske spilleren som snakker ut etter gårsdagens drama. Christian Eriksen kollapset på banen, og fikk hjertestans.

  Braithwaite kommer med støttemelding til sin lagkamerat på Twitter, og sier han er takknemlig for at det har gått bra.

  – Gårsdagen var et av de mest skremmende øyeblikkende i mitt liv. Mine tanker er hos Christian, hans kone, barn og familie, skriver Barcelona-spilleren.

  Han fortsetter:

  – Jeg er takknemlig for at han er stabil og i live. Akkurat nå, så er det bare det som betyr noe. Jeg håper jeg ser deg snart, min venn.

  Danmark, Christian Eriksen
  Foto: Friedemann Vogel / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal